HappyPepzi's blog
14-07-2009 - 13:33

Achivements..bling

Man skal ikke meget over et år tilbage i tiden før jeg rundede mine første 10.000, derefter begyndte det at gå stærkt. De 20.000 blev rundet i efteråret 08, de 25.000 inden nytåret 08/09, de 30.000 onkring marts/april og for knap to uger siden var det de 40.000 gamerpoints der blev opnået.
På det seneste er det blev til en mindre besættelse at få achivements, i lang tid hed motivationen top 100 herinde på xboxlife.dk liste, nu hedder den 50.000 og det kunne godt fortsætte derefter.
Kan man kalde dette en afhængighed? Eller er det bare en fin motivation for en "lidt" hardcore gamer?
Mine venner har ind imellem trukket lidt på smilebåndet over titler som Hannah Montana, diverse børnespil. Andre gange har jeg fået "hug" over at hunte achivement. Med påstande som - "man kan da ikke spille Hannah Montana for at hunte achivement" eller "fatter ikke at du gider at spille alle de lorte spil for at opnå, hvad?".
Men er det ikke der xbox'en er lidt unik? Den giver os muligheden for at fokusere på andre ting end "kun" spillet. Og dermed gøre plads til mange andre måder at game på.
For mig er der kun en ting som tæller, det er at hygge mig med det jeg spiller, om det er for at hunte achivement. Prøve at slå SONICDK i FIFA09, banke JENSEN i GOW2 eller andet, kan da kun være min egen sag...eller har jeg et problem?

Lad mig høre hvad I synes......

Mvh.

Jan

PS. ærgeligt at man ikke kan gå tilbage og se ens tidligere statistik i achivement, feks hvornår man havde 0 p., 1000 p., 5000 p. osv.....

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her