HappyPepzi's blog
23-12-2006 - 22:40

God jul og godt nytår til jer alle...

Året 2006 har været et usansynligt fedt gamer år for os xbox360'ere...Der er udkommet den ene super titel efter den anden. Det har samtidigt også været et dyrt år. Og intet tyder på at det stopper her. Skulle man kigge i krystalkuglen for fremtiden er der intet der tyder på at det stopper her. Personligt tror jeg at år 2007 bliver endnu et fantastisk år.....ja måske endda bedre end i år!!!!

Der skal også her lyde en stor tak til de brugere her på www.xboxlife.dk som jeg har handlet med. Jer gutter kan man sku' stole på...kanon!!

Håber på at år 2007 kan blive ved med at udvikle siden her samt den danske "gaming branche" nogle gange ville jeg ønske at der var flere der tog os gamere alvorligt. Og IKKE SPISTE OS AF MED JACOB STEGELMANN fra DR som "anmelder" vorherre bevares....Sorry hvis der er nogen der føler sig stødt over denne udmelding. Men jeg mener seriøst at vi (gamere) fortjener lidt mere. Det er ved at være 1-2 år siden at "vores" branche blev den største i verden.....dvs. overgik først musik- og derefter film-branchen. DERFOR vil vi også tages seriøst...MEN mon ikke det kommer en dag!!GOD JUL OG GODT NYTÅR TIL JER ALLE..........

Mvh.

Jan aka HappyPepzi
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her