HappyPepzi's blog
14-12-2006 - 00:13

NXL på xbox live.....


NXL i PGR3Så var det dagen hvor jeg skulle deltage i NXL PGR3 konkurrence for et af de 7 deltagende hold.
Tiden op til havde gået med lidt træning. Vi (teamet) mødtes bla. idag lige op til konkurrencen og finjusterede lige de sidste par ting på de forskellige baner!Derefter var der klar til start i de 4 indledende heat med en fra hver "site". Jeg skulle køre som en af de første i heat med bla. Blade DK...i en lille snak med Blade DK, nævnte han bla. at han havde vundet en sort xbox i en eller anden PGR konkurrence. Lige pludselig fik jeg den der fornemmelse, "åh åh jeg bliber sikkert sidst i mit heat, jeg har ikke trænet nok, jeg er ikke god nok"..Nå anyway, spillet satte igang og det var tid til start....efter de første par sving lå jeg helt i front sammen med Blade DK og tænkte"shit det kører jo kanon det her" efter ca. halvdelen af første omgang var vi en lille "gruppe" lige efter Blade DK, som dystede om 2-4. pladsen...jeg lavede en lille kørefejl midt på 2. omgang og denskulle uheldigvis vise sig at koste muligheden for en 2.-3. plads o g jeg måtte istedet tage til takke med 4. pladsen. Men jeg var egentlig godt tilfreds med min indsats...Nu skulle jeg så vente og høre hvordan gutterne havde klaret sig...Den første der meldte sig var Capiz som fortalte at han blev nr. 1..SUVERÆNT flot! Derefter var det Screamer DK som var blevet nr. 2 (senere rette til nr.3 i det her FAMØSE heat 4). Så ventede vi kun på Echelon IV...ryste ryste.. vi ville jo gerne i semifinalen og det så jo lige pludselig rimeligt sansynligt ud! YES, han blev nr. 4 i sit heat og så var semifinalepladsen en realitet..Det var os imod et andet hold..Men lige pludselig skulle heat 4 køres om igen og Screamer DK smuttede imens vi Capiz og jeg trænede lidt. Screamer, vores holdkaptajn havde fravalgt Echelon IV til semi'en.....Screamer kom tilbage og fortalte nyheden om at nu skulle vi møde et andet hold..pga. det ændrede resultat! Fint nok, vi var klar.....Semifinalen
Endnu engang var jeg med helt fremme og kun få (MEN dumme) kørefejl forhindrede en top placering og en finale plads til holdet.....vi måtte se os slået med mindst mulig margin..surt show!
Kampen om 3.-4. pladsen
Nå så var det til kampen om 3.-4. pladsen på Nurburg full formel 1 banen....SKOD BANE....Vi fik total røvfuld så det blev til en samlet 4. plads. Alt i alt var det kanon sjovt at være med til og jeg vil på det kraftigste anbefale alle at deltage i lignende arrangementer en anden gang, ikke så meget for at vinde præmier....nej mere for at mærke den intense følelse af at kæmpe imod andre for et team.

Til sidst vil jeg sige tak til alle der var med, selvom jeg er en elendig taber, så var det KANON fedt og til det vindende team af NXL Danmark tillykke med mesterskabet og pøj pøj til selve NXL finalen 2006!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her