HappyPepzi's blog
21-09-2007 - 01:05

Long gone....back for good!!

Yes gutter....så er HappyPepzi tilbage ikke fordi at jeg har været væk som sådan fra xboxlife universet, men mere holdt en pause fra at skrive i min blog.

Og hvorfor nu det, jo hvor skal jeg starte?

"problemstillingerne"(nok nærmere opgaverne) er her:

1) konen og jeg fik nr. 3 d. 25. maj i år, så det har naturligvis givet et ekstra lille tryk på, den i forvejen, fortravlede verden vi lever i.

2) Jeg er fodboldtræner og havde et seriøst stort projekt i støbeskeen.

3) på en anden site her på nettet er jeg anmelder og har MEGET at se til.

4) Har igennem knap to år haft et problem som netop er blevet klarlagt!

Svarene er her:

1) siger sig selv og behøver næppe nogen udybning!

2) Køret et stort trænerteam på 5 udvalgte trænerer i stilling til at lave noget samtræning med klubbens lilleput og miniput piger. Viste sig hurtigt at det vi var enige om i starten, var nogle alligevel ikke enige i(personlige interesser var åbenbart vigtigere) og hele projektet "floppede". Endvidere er det hele resulteret i at jeg holde en træner pause på mindst ½ år, hvilket svarer til indendørssæsonen..derefter må vi  se hvad der sker..Havde ellers store planer om B-2 kursus og senere b-licens hvilket svare til at man som træner kan træne i hele europa op til og med 14-16 år!

3) På dette link www.spilzonen.dk er jeg anmelder og har mere end rigeligt at se til. Men det er nok også her at "mit liv" fungerer bedst pt.

4) Dette punkt er nok mit livs nedtur, for nyligt blev "jeg opdaget af min kone som ludoman". Selverkendelsen på dette område var nok det værste, sammen med alle de 100000000 vis af løgne jeg har haft overfor især alle mine nærmeste. Mit problem var pokerspil på nettet og har smuttede penge hurtigt væk fra mig, istarten kun små beløb, men som tiden skred frem blev indsatsen større og større, det tabte skulle jo indhentes. Jeg tog et lån uden min kones kendskab og det hele endte med at jeg lånte og lånte og til sidst var det 100 K. som blev brugt til at betale gæld som var ca. 55 k og for at det hele ikke skulle være ren jammer, bildte jeg konen ind at vi havde vundet et sony 46 " lcd tv med surround soundbord til en værdi af 30 K. Og her knækkede filmen, min kone blev naturligvis mistænksom og da GE money bank ringede dagen efter var KLOKKEN SLÅET!!!
Så nu skal jeg i noget terapi, højest sansynlig i Odense i 14 dage måske til november/december! Jeg har ikke spillet online poker eller lign. siden d. 6. juli 2007 og det satser jeg heller ikke på sker igen...fordi de konsekvenser kan jeg ikke overskue. At evt. skulle miste familien, venner mfl.

MEN, nu er jeg tilbage med frisk mod på tilværelsen, så vi ses derude gutter..

BTW. mit "nye" gamertag er Megatron DK og ja Transformers er for FED en film...and that's a fact!!

See U
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her