HappyPepzi's blog
12-12-2006 - 04:26

Game Over

Ja, de gode "gamle dage" Game Over...insert coin...Det var tider! Space invaders, Hyper olympics.....der blev fyret nogen mønter af dengang. MEN, pludselig kom muligheden for selv at side hjemme i stuen og spille de "fede spil" på fjerneren. I starten var det på en VIC-20, senere en CBM-64, Sega, Nintendo, Sony, Microsoft og alle de andre imellem. Og samtidigt perioden med Betamax, Video 2000(vist nok) og VHS(vinderen)...videofilm i massevis. Ja det var sandelig tider!
Jeg tør ikke tænke på hvor mange penge jeg i tidens løb har brugt på elektronik af forskellig art. Uha uha.....det er MANGE penge....men hold fast hvor har det været sjovt (og det er det stadigt). Forskellen på før og nu er helt klart tiden...Idag med familie og mindre børn(2 på 5 og 9 plus en på vej til maj 2007) ja så er der bare ikke den samme "egoistiske" tid til GAMING.

Er det på vej til Game Over eller er det blot det at blive ældre? Min kone spørger mig ind imellem om jeg nogensinde bliver for gammel til at spille.....Svaret er stadig det samme "Nej, det bliver jeg ikke...og når jeg engang kommer på plejehjem skal jeg sidde foran min Xbox 2100, PS20 eller Nintendo OZ.....og spille dagen lang!

Det bliver yderst spændende at følge udviklingen frem til da.....Gad vidst hvad der venter af "overraskelser" og andet cool stuff. Indtil da "Game Over" insert coin...PES6 kalder, der er endnu en modstander over xbox live...og jeg SKAL rykke op i Div. 3A inden ugen er omme.....Skandale at ligge i div. 3C!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her