HappyPepzi's blog
28-03-2007 - 02:33

Hvad sker der????"konsolkrig!?!?!"

Nu bliver jeg simpelthen nød til at komme ud af busken med lidt holdninger ang. de forskellige konsoller!

Facts:

Xbox 360:

Jeg har til dato ikke stødt på en så "fejlbefængt" konsol. ALLE dem jeg kender har fået deres xbox360 byttet på et eller andet tidspunkt og det er ikke få personer vi taler om. Min teori er at har du en af de "tidlig" producerede maskiner er det KUN ET SPØRGSMÅL OM TID FØR DEN SKAL TIL REPERATION/BYTTES!
Og det er ganske enkelt for ringe......

Wii:

Online spil? Ja hvad er det lige, INGEN mulitiplayerspil online til Wii-folket. Hvad F..... sker der lige Nintendo. Det er jo det folk vil have. Jeg vil skyde mine venner/fjender online i COD3, MOH:Vanguard mm. MEN gang på gang bliver det til drømmen. Få fingeren ud af rumpen og få gang i multiplayeronliner....NU!

PS3:

Grafik i hidtil udsete dimensíoner. Ja, det var hvad man sagde tilbage for et par år siden da man præsenterede Killzone "2". Ingame grafik, senere korigeret til at det var "videosekvens" vi var vidne til! MEN hvor er den fantastiske grafik, de utrolige spil, alle PS3 only spillene?
SNYDT! Må være den umiddelbare skrift på væggen.

Mudderkast?

Alle firmaerne har været fremme med diverse beskyldninger af forskellig grad. Prisen, spillene, maskinernes kraft, support fra firmaer mm. ALLE trick har været taget i brug.

Min konklusion er at alle 3 firmaer har leveret en KANON maskine hver især på godt og ondt!
JA, PS3 er pisse dyr. Men for at få det samme til xbox360 skal du have plads til endnu en lille add-on med et nyt strømstik og endnu en lille kasse stående..ØV! Og er Nintendo spillene så gode? Hvor er alle AAA-titlerne?
Men alle ting til trods, så er der et overflod af gode spil, men endnu bedre på vej. Masser af nye tiltag såsom PS3 Home. Kanon gode VC spil og flere "gameplay" fokuserede spil på vej til Wii. Xbox360 går nok sit største spil år i møde. Alt sammen bliver spændende at se.

MEN, stop nu alt jeres:  "PS3 er dårlig", "min Wii er fed", "xbox 360 er det eneste der kan noget" "PS3 sælger mest i år 2199!" mm.

Eller den værste: "der er kun plads til en maskine i mit hjem og det er ...."

Som seriøs gamer har jeg altid købt alle maskinerne og de har alle givet mig et eller andet!

Min Top 5 igennem tiden er:

1. PS2
2. Amiga
3. N64
4. PS1
5. CBM64

Som slut bemærkning mener jeg ikke at man kan komme med en seriøs mening om noget man ikke har prøvet/ejet!
Alt andet vil blot være et indtryk af de ting man læser. Og det kan man sammenligne med dem der lever i en verden hvor EB og BT overskrifter danne grobund for facts om denne verden og det holder nok ikke helt!

Har du ikke alle 3 maskiner, så vær glad for den du har! Nedgør ikke de andre maskiner, men vær i stedet nysgerrig for at finde ud af om du måske ikke i virkeligheden går glip af noget som den "gamer" du nu er!

For mig ser fremtiden lys ud, da det virker til at alle 3 maskiner kan være på markedet og give os alle de bedste spil i den hårdeste mulige konkurrence. Og dette er kun til glæde for os gamere...Over and out!

 

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her