HappyPepzi's blog
16-03-2007 - 03:53

PS3 skal / skal ikke...????

Siden den  første PlayStation udkom, er der ikke den konsol jeg ikke har haft fingrene i. Ved Dreamcast var jeg endda en af de første i Danmark der havde importeret maskinen direkte fra Japan. 

Første gang jeg nogensinde har været i tvivl om at skulle købe en ny konsol var faktisk denne gang med PlayStation 3. Oprindeligt havde jeg besluttet at lade være, dette var der flere grunde til. Prisen på kr. 5500.- er rigtig mange penge for en konsol, for inden du har set dig om har du punget i hvert fald kr. 7000.- ud! Og det er nok de færreste der ønsker det, selv blandt de mest hardcore fans. Næste hurdle var spillene, var der noget nyt her, noget banebrydende, nogle uundværlige kommende spil eller must-have-launchtitler? Til sidst var der mulighederne i konsollen, er det stuens nye multimediacenter med nye muligheder?

Efter at have leget med PS3 i en månedstid er mine indtryk, at Sony har lavet en designmæssigt flot maskine, som har alverdens standarder indbygget som standard, fx: Diverse hukommelseskort porte, trådløst netværk, USB porte, DVD, Blu-Ray, trådløs controllere, udskiftelig harddisk (pt. 60 GB indbygget!), HDMI, composite kabel og meget mere.

Umiddelbart er det næsten et must at du køber et HDMI kabel for optimalt billed og evt. et optisk kabel for optimal lyd. Lidt ærgeligt at Sony ikke har valgt at inkludere disse kabler som standard. Men for at lave ændringen til HDMI kablet skal du først bruge det medfølgende composite kabel, for inde i menuenat skifte til HDMI. Dernæst skal du lige downloade en lille patch der tager alt for lang tid at hente, i hvert fald når man venter på at komme i gang med sin nye PS3!  

Resten af denne artikel kan du læse på en anden side. Hvis du kender mig, ved du hvor dette er.......

En ting er dog sikkert. Hvis du er i tvivl, ligesom jeg var forstår jeg dig godt!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her