HappyPepzi's blog
07-03-2007 - 00:02

The prestige (blu-ray)

Jeg så første gang The Prestige for lidt over en måned siden sammen med nogle kammerater. Selvom jeg ikke havde sovet i næsten 2 døgn havde jeg INGEN problem med at holde mig vågen hele filmen igennem!


Christoffer Nolan (bla. Memento, Insomnia, Batman begins) som er manden bag filmen. Har 3 film(Memento nr. 26, Batman begins nr. 90 og The prestige nr. 163) på imdb.com TOP250 hvilket er imponerende i sig selv!

Historien er kort:

De begynder som gode venner og partnere, men da deres mest sensationelle nummer går frygteligt galt, bliver de fjender for livet – og er nu begge fokuserede på at sætte den anden ud af spillet. Trick for trick og show for show accelererer deres indædte konkurrence, indtil den når uanede og uventede højder - godt hjulpet på vej af den geniale opfinder, Nikola Tesla (David Bowie). Og nu er alle deres oprindelige tanker om egen og andres sikkerhed for længst glemt... Tilbage er kun den stærkt eskalerende kamp om de bedste illusioner og et brændende ønske om at afsløre den andens dybeste hemmeligheder… koste hvad det vil!


Filmen er fantastisk flot lavet med suveræne effekter, suppleret med superlyd og ikke mindst SUPER skuespillere, Hugh Jackman, Christian Bale, Scarlett Johanson, Michael Caine og David Bowie for blot at nævne de største!

Historien er FANTASTISK intet mindre, så hvis du er til film hvor man skal være super skarp for at fange hele mystikken. Og tro mig når filmen er færdig er du nødt til at se den igen og måske et par gange mere for lige at se alle detaljerne som "smuttede" første, anden og måske tredje gang.

Så bundlinien er at The Prestige er intet mindre end et MUST for alle filmelskerer. Har du endvidere en PS3/blu-ray afspiller er der virkelig fantastiske billedetr og lyd i vente! Forskellen er virkelig til at se på alm. dvd og blu-ray! Filmen kan naturligvis bestilles på diverse sider allerede idag, dog i reg. 1 version dvs. med engelske undertekster.

Jeg giver filmen 10 ud af 10 magiske stjerner.


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her