HappyPepzi's blog
06-03-2007 - 01:42

Virtua Fighter 5 til PS3 (US version)

Så har jeg siddet i en uges tid og banket løs på modstanderne i VF5. Og lad det være sagt med det samme, det er rigtigt fedt!Her er et billed fra måske en af de flotteste baner!! Det her vand er rigtig FLOT!!!

Spillet har den traditionelle arcade version, vs., quest mode, dojo mode, training. Og her er det nok quest mode som er spillet trækplaster og naturligvis vs. imod en ven(fjende).

I quest mode udvikler du din spiller fra 10. kyu og op til 1. kyu(som er graderne indtil det sorte bælte!), videre til 1 dan og op til 10 dan, også kaldet judan!
Jeg er pt. nået til 1. dan og herfra begynder det at blive svært, man skal også begynde at tænke på det defensive arbejde!
Endvidere bliver man i ens kampe belønnet med penge til køb af nyt udstyr mm., emblemer, tøj, symboler til logoer mm. Alt sammen rigtig sejt.

Gameplayet fungerer fint, men en lille træning er ikke af vejen for at dygtiggøre dig undervejs. De forskellige figurer i spillet er gode med hver deres styrker/svagheder, men måske ikke ligeså spændende som i Tekken serien.
Responsen på knapperne er perfekt, spillet er nemt at gå til og urtoligt svært at mestre, hvilket egentlig gør VF5 ret ideelt for alle kampsportselskere.

Grafikken er FLOT uden dog at være "showoff"-agtig på nogen måde. Ok spillet har sine højdepunkter rent grafisk (se evt. billed) men ligeledes har det også sine svage sider... Mange baner ser ret ordinerer ud, især tingene på afstand, feks´. menneskerne som kigger på kampen, kanterne på tingene på feks. gelænderet rundt om en bane, jernstængerne og nogle gange bygningerne i det fjerne.
Selve spillets figurer ser formiddable ud WOW er vist det eneste ord man kan bruge!!

Lyden er god på såvel fx'en i spilet som talen. Musikken er ligeledes iorden. Så alt i alt matcher det den gode stemning i spillet!
 
Holder det hele så iforhold til forventningerne, til Tekken serien og kampspil generelt?

Ja, det synes jeg faktisk at det gør, mine forventniger var så heller ikke så høje. MEN, det er ikke meget nyt under solen og det er total UFORSTÅLIGT at Sega ikke har lavet online spil mulighed, det er skidt. Og kan måske virke som om at det er VF6 det skal bidrage med det! EN SKAM.........
VF serien har sin egen berettigelse, men den er IKKE bedre end TEKKEN. TEKKEN serien er for mig KONGEN og VF må stadig stå i skyggen af denne.
Som generel kampspil er VF et uovertruffen godt solidt kampspil du ikke bør undgå i din spilsamling.
Hvis du skal have 3 spil til din PS3 på release dagen, så køb Resistance: Fall of man, MotorStorm og bestil allerede idag VF5 i usa! Så er underholdingen hjemme!

God kamp......
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her