HappyPepzi's blog
23-02-2007 - 03:33

Excite Trucks.....Igår (torsdag) var dagen hvor jeg ENDELIG modtog mit Excite Trucks til Wii.....

Forventningerne var ikke himmelhøje, men jeg glædede mig naturligvis til at "føle spillet".

Og lad mig sige det med det samme.....Jeg er SKUFFET, meget SKUFFET!!!MEN, det er over de anmeldelser jeg har læst om spillet indtil videre, jeg er skuffet!
De beskriver ikke spillet ordentligt, efter min mening. MEN, trods alt begynder spillet at få flere og flere 8/10 eller lidt højere i karakter....MEN er det så fortjent???

Med det samme du starter spillet, er du klar over at det her er noget med fart, kontrol og suveræn underholdning, bare ikke online!!!

Grafikken er lidt over tilfredsstillende. Man kan se hvad hele miljøet er...grafikken supplerer spillet fint. Vandet er måske spillets højdepunkt og "kanterne" tæt på diverse ting er nok spillets nedtur!

Lyden er så som så. Man har, heldigvis, valgt at brugeren kan bruge sin egen mp3 musik, ved at benytte sit SD-kort. Og det er godt fordi ellers havde musikken i mit spil været sat på MUTE! Sfx i spillet er rigtig godt! 

Gameplayet er SUBLIMT. Lige til at starte med skal du igennem en tuturial, hvor du bliver dus med styringen og det er både nødvendigt og smart at bruge tiden på dette. I spillet tager det ca. en 10-20 min. tid at blive hardcore til styringen...Det er efterhånden ved at være Wii's varemærke med SUBLIMT gameplay....Og det kan man komme langt med.

Summa summarum må derfor være at vi har med et anbefalelsesværdigt spil at gøre. Havde der været online muligheder i dette spil, havde det været helt oppe at ringe for mit vedkommende.

Derfor anbefaler jeg spillet med et STORT 8/10....køb det, du vil ikke fortryde, medmindre du hader bilspil og at der ikke er online muligheder i et spil.

Optur:
Styringen
At du kan bruge din egen musik, dette er også NØDVENDIGT!
Power-ups er formidable, uden at røbe for meget........
Miljø fungerer rigtig rigtig godt, fede baner
Seje biler
God sfx

Nedtur:
Ingen online (Hvornår kommer der et wii spil der har det???NINTENDO det er en OM'MER!)
Musikken i spillet (kan heldigvis fjernes/skiftes ud med ens egen mp3)
Kan måske være hurtig overstået
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her