HappyPepzi's blog
01-02-2007 - 03:54

SAW III

Puhaa.......

Så fik jeg også taget mig sammen til at få set filmen. Nøj hvor er den hård at komme igennem, ikke fordi at den er skide uhyggelig, nej det gør ondt over det hele i ens krop når man ser filmen! Føj for søren..........Godt at jeg ikke er dig på billedet!!!

Kort om filmen:

En mand knuser sin fod med en betonklods, en anden må trække lunser af sit eget kød og en kvindes brystkasse rives åben, og det er alt sammen inden handlingen rent faktisk begynder. Kort og godt: Jigsaw er tilbage i "Saw III", det foreløbige nyeste kapitel i "Saw"-serien, der atter byder på blod, lemlæstelser og sadisme i stride strømme.

Denne gang følger hovedhandlingen Jigsaw og hans elev, Amanda, mens de endnu engang udsætter diverse stakler for deres morderiske tortur - for ofrenes egen skyld altså. Den kræftsyge Jigsaw ligger (fortsat) for døden og derfor kidnapper det syge makkerpar lægen Lynn. Hun skal holde Jigsaw i live længe nok til, at hans seneste ofre kan gennemgå deres lidelser. For at sikre hendes fulde samarbejde, sætter de en anordning fast om halsen på hende, der vil blæse hovedet af hende i det øjeblik, Jigsaw dør. Hvis hun derimod holder ham i live længe nok, har hun vundet sin frihed.

Jeg vil ikke komme ind på mere om filmen her, men blot sige at den SKAL ses! Uanset hvad andre anmeldere har sagt om filmen!

Jeg vil give filmen: 5 ud af 6 afsavede fingre!!! Jigsaw er tilbage!!!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her