HunkyDory's blog
17-01-2007 - 20:12

Remoten!!

Jeg læste DonWerners ( http://blogs.xboxlife.dk/donwernerdk/794/Hvorfor?.html ) blog-artikel, om hans dejlige dejlige remote, og tænkte at den skulle have lidt modspil/medspil.

Jeg selv har et halvgammelt 21" fjernsyn fra Phillips, hvor en rigtig god remote hørte med. Den tilhørende Remote gik dog fra hinanden efter 3-4 års brug, så jeg stod uden remote for et halvt år tilbage. Hvad skulle jeg gøre? - Skulle jeg virkeligt til at rejse mig op for at skifte kanal, indtil jeg fik købt mig et nyt HD-TV, eller skulle jeg invistere i en fjernbetjening.
Jeg tjekkede forskellige butikker, og der var masser af forskellige, som både variede i pris, såvel som funktionalitet. Inden jeg nåede at beslutte om jeg skulle til at invisterer 200 - 500 kr. i en grim plastik remote, fik jeg fat i en tredje remote. (jeg kan ikke huske hvorfra den dukkede op)

I starten troede jeg ikke den virkede til mit TV (hvilket den i teorien heller ikke gør), men ved et tilfælde trykkede jeg på en af "de rigtige knapper", som medførte til at mit fjernsyn, på magisk vis, tændte sig selv. SPÆNDENDE, så jeg udforskede den yderligere, og fandt ligeså stille frem til knapperne der kunne bruges til mit tv.
Det er nu snart et halvt år siden rodede rundt med dette problem, og jeg har endnu ikke taget mig sammen til at skifte den ud...

Nu til sagen. Dette er min Remotes layout! : (De illustrerede knapper, er de eneste der virker)

 

share.xboxlife.dk

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her