Halorocks's blog
12-04-2009 - 15:05

Bumper Jumper

Hey!

I dag vil jeg fortælle om de forskelle, jeg synes der er med at have Bumper Jumper og Default styresystem.

Bumper Jumper
En af de bedste ting ved denne styresystem er at man kan hoppe og beat'e folk en del hurtigere. Jeg kan meget godt lide at smække min BR i skallen på min modstander, men endnu bedre er det at jeg kan gøre hurtigere. Bumper Jumper giver mulighed for at kunne hoppe lige så tosset man vil, og stadig sigte efter sin modstander (Wheee :D).
Bumper Jumper failer hvis man kommer i en duel-weapon-kamp. Styresystemet stinker simpelthen til duel systemet. Man kan ikke hoppe, og skyde med begge våben på samme tid.

Default
Denne styresystem er god til alt. Den er måske ikke så god til at hoppe og sigte på samme tid med, men den er derimod god til duel. Styresystemmet er godt gennemtænkt og kan det hele (Godt gået Bungie).


Hvis du er en fyr som ikke bruger Duel-weapons, så vil jeg klart anbefale Bumper Jumper. Den er bedre til alt andet end Duel-weapons. Siden jeg har brugt Bumper Jumper er det blevet sjovere at spille Halo 3 (hvis det er muligt). For mig tog det omkring 10-12 timer at vænne mig til Bumper Jumper.


Ha' en fortsat god dag!! :D


                        /Dom

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her