CakeMan DK's blog
23-06-2009 - 13:45

..And the journey begins


Så er jeg tilbage! "Tilbage" fordi det efterhånden er et godt stykke tid siden jeg har opdateret bloggen. 

Men der er sket meget siden sidst. Jeg er bla. flyttet ind til Århus C da min mor og hendes kæreste gik fra hinanden, næsten blevet færdig efter et mærkeligt år på efterskole, kommet ind på Egå GYM ... Og jeg kunne blive ved. 

Dette blog indlæg skal dog handle om et projekt jeg startede op på for en måned siden da jeg fik lavet hul i mit venstre øre. Et projekt der gik ud på at jeg ville ha en stretch. 
Min interresse for det startede da jeg blev fascineret af min vens, og til sidst besluttede jeg mig for også at gøre det. Ved der er mange blandede holdninger til det, men jeg har det fint med det. Og kan ikke se noget problem i at engang få det syet sammen hvis det nu ikke selv skulle vokse sammen. 

Startede med at stretche i sidste uge hvor jeg gik fra ca. 1mm til 2mm.  
Det gik ganske smertefrit og er meget glad for det indtil nu, målet er 8mm, hvornår jeg rammer det mål er jeg ikke helt sikker på endnu. Har læst en del på nettet, og har fundet info om at man skal vente lige fra 2 uger, til mere en 1 måned imellem hvert stretch. Så ved ikke helt hvad jeg skal tro, på den ene side vil jeg gerne gøre det sikrest muligt og forebygge eventuelle probleme. Men på den anden side gider ikke rigtig bruge mere end et år på det. Ved min krop heler ekstremt hurtigt, og kan ikke se problemet i at lave et stretch hver gang det føles helet - Men så igen, jeg ved sgu ikke så meget igen.

Men i får lige nogle billeder af projektet indtil videre. 


Hul med 2mm stretch i.Tomt hul.


Expanders: 2mm, 3mm, 4mm, 6mm og 8mm 

Sort tunnel 8mm og plug i tre 8mm


Tror det var det, opdatere bloggen med billeder og info om hvordan det går. 
Jeres kommentare skal være velkommende, om i så flamer mig og kalder en klam hippie, eller kommer med konstruktive kommentare må være op til jer :-) 

- CakeMan


Følg Xboxlife her