CakeMan DK's blog
30-07-2008 - 14:09

Min Mobil er død..Så skete det jeg ikke havde troet muligt alligevel, min elskede sony ericsson døde. Eller, den er sådan set ikke død, den ligger mere på jorden, spjætter, og hiver efter vejret..

Det handler om modellen W660i. Det sådan præcise problem er at den ikke viser noget billeder, men der kun kommer lys fra skærmen i en sort nuance. Det begyndte for et par uger siden, dog ikke så slemt. På det tidspunkt kom der grafik fejl, som en stribe hen over skærmen i negative farver, hele skærmenbilledet blev vist i negative, eller andre mærkelige farver, enkelte ikoner manglede. Ja sådan set en masse ting, men de kom kun sjældent og i mindre omfang så det var til at overkomme.

Men nu står jeg så på bar bund og ved ikke hvad jeg skal gøre. Jeg har ingen ide om hvad problemet kan skyldes, da jeg altid har behandlet den godt, og den altid har kørt fejlfrit.

Men det håber er at der er nogle af jer der kan kaste lys over sagen, komme med en eventuel løsning eller ligende. Det skal også lige påpeges at mobilen er købt på en svensk hjemmeside, bestilt til en svensk adresse, da det simpelthen var billigere. Derfor er jeg også i tvivl om Sony Ericsson vil dække det..


Håber der er nogen der kan hjælpe..
Grufuld
21-07-2008 - 16:39

Værelses skift

Jeg har nu længe gået rundt og plaget, kombineret, og tænkt på at skifte værelse. Nu sker det så.
Jeg flytter ned i min kælder hvor jeg vil få egen indgang, mulighed for at få mit fjernsyn op på vægophæng, og så bliver værelset en anelse bredere hvilket betyder jeg vil kunne have flere mennesker på besøg, uden pladsmangel. Der er indtil videre blevet malet og muget ud dernede, så nu mangler bare gulvet hvilket vi regner med bliver lagt i løbet af ugen. Når flytningen er blevet fortaget poster jeg nogle billeder.

Hyg jer :-D
02-07-2008 - 22:19

Time to relaxxxx

Vi tager lige et hurtigt et..

Så smutter jeg til Kreta her i løbet af den næste times tid. Skal være der omkring en uge, hvor efter jeg skal ud på landet og chillet her i Polen.

Ønsk mig god tur :D
Grufuld
Følg Xboxlife her