CakeMan DK's blog
08-07-2009 - 01:01

Box Job


I forbindelse med den dejlige ferie har jeg en masse tid fri. Noget af den tid blev i dag brugt på et 'mindre' en-dags-job. 
Jobbet var på musikkonservatoriet. Det var en af min mors kollegaer der havde spurgt min mor om jeg mon ikke ville være interreseret i at slæbe nogle kasser osv. 
Min mor fortæller mig om det og jeg tænker selvfølgelig fedt, lidt fysisk arbejde er der aldrig noget i vejen for. I dag kommer jeg så derned, lidt spændt på hvad hulen jeg egentlig skal? Jeg bliver mødt af min mors kollega. En meget flink kvinde, virker lidt distret og forvirret men prøver at være positiv og lader være med at lægge for meget i det. 
Hun fortæller at alt hvad jeg skal lave er at samle nogle kasser, mens hun peger over på fire bundter ufoldede papkasser. Jeg tænker fint, de ser jo ikke ud af særlig meget. 

Nu begynder noget af alt besværet så. Vi læsser kasserne op på en vogn, hvor vi efter en 20 minutters tid endelig finder op til det rum jeg skal sidde i. Rummet er et ekstremt indelukket rumt, med en rigtig tung luft. Med tung luft mener jeg også NADA frisk luft. 

Men Mette, som kollegaen hedder, smutter ned igen efter noget vand og en saks til mig så jeg kan komme igang med kasserne. Efter en halv time kommer hun tilbage med saksen og vandet. Efter en halv times vente tid på en saks er jeg ved at blive lidt småvrissen, men forholder mig som altid positiv :) 

Jeg sætter mig til rette og begynder ellers med at tælle hvor mange kasser jeg egentlig skal samle.. Tæller hurtigt op og finder ud af at der egentlig ikke helt er mængden jeg først regnede med. Kasserne er til at arkivere A4 ark og skal samles af to dele ... I mit tilfælde 200 gange. 

Men det er nu ikke så galt igen, udover den lumre luft, høje temperatur og de utallige "paper cuts" jeg får.. Sidder bare og hører musik, og lader tiden flyve. Og finder mig hurtigt et system og en tidsfornemmelse for hvornår jeg er færdig. 
Tager ca. en time om 50. Så det må vel ta' en fire timer? 

Min teori holder stik og jeg kommer halvejs efter to timer.Efter tre timer er jeg ved at være godt sulten, så snupper mig en pause.
Efter min tiltrængte pause går det ellers hurtigt. Får sat tempoet op. 
Og endelig, efter 4 timer med de kasser, 1 times venten, røde underarme, flossede fingre, svede knæhaser(?). Er jeg endelig færdig! Pointen med blogindlægget her var ikke at jeg ville finde et sted whine, men blot fortælle jer om min fantastiske dag ...Just so you know. 
Så kan jeg også fortælle at jeg tar' over til min fader i Polen d.9, så vil formentlig ikke være på det vilde de næste to uger.


Sov godt! - CakeMan DK Og btw, til dem af jer der har fulgt med i mine "Min stretch"-blogindlæg. Så går det godt med den efter de 3mm. Men venter dog med at stretche videre til efter sommerferien.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her