CakeMan DK's blog
16-06-2008 - 14:42

Stil...


Ja, så blev det også min tur til at oprette en blog.
Jeg vil prøve at opdatere den så ofte som muligt, men ja, for det meste når jeg har noget på hjertet.
Jeg vil starte ud med at dele en stil med jer jeg skrev i dag, i skolen. Vi fik tre timer, hvorefter det så bare var intens skrivning. Det her er hvad jeg fik bikset sammen, jeg ved godt alt ikke er 100% korrekt.
+ når i læser den, skal i huske den er subjektiv! :D
(Opgaven var at jeg skulle skrive noget jeg vidste om)


Jeg ved at…
Af Martin 2008-06-16

…Xbox 360 er bedre end Playstaytion 3.

Controlleren

Straks når du får den i hånden ved du at det bliver en nydelse at spille.
Knapperne sidder ideelt, og har alle et fantastisk ”tryk”, ”klik”, eller hvad man nu fortrækker at kalde det. Og ikke nok med at den ligger godt i hænderne, hvilket forsikrer dig at du har en masse gode spilletimer til gode, uden det begynder at værke i fingrene. Den ser også godt ud.
Alt modsat Playstaytion 3 controlleren, som ligger skrækkeligt dårligt i hånden, grundet størrelsen og formen. Playstatytion 3 controlleren kommer ikke engang med vibrator som standard! En skandale er hvad jeg kalder det.
360’erens comunity
Chokoladebollen signed into Xboxlive
Mathias Hansen is online
wuhuu is online
Er blot nogle af de beskeder jeg får, straks jeg tænder min box. Det er en del af den service, jeg godt nok har betalt for, men som Microsoft har sørget for er der, og har sørget for virker.
Det betyder meget at jeg, modsat Playstaytion 3 folkene, har mulighed for at få spillet med mine venner, let som var det en leg. At jeg kan snakke, grine, køre taktisk i spil som f.eks. CoD4, med mine venner, ved hjælpen af det medfølgende headset.
Det er næsten blevet til et lille samfund, deraf ordet comunity, og det mærkes virkelig.
Marketplace
Markedspladsen er endnu en af de grunde til at Xbox 360’eren er den bedste. Den giver dig rig mulighed for at hente demoer, ”gamerpictures”, temaer til din menu, videoer fra messer som E3, og meget mere.
Dowladable Content
Du har lige gennemført GTA IV, sidder fortabt og kigger på alle dine gamle, slidte (men alligevel gode) spil, og tænker ”Hvad gør jeg nu??”
Hvis det er din situation som Xbox ejer, så er der råd for det.
Inde på markedspladsen vil du nemlig kunne, komme til, at finde nogle ekstra timers spilletid. Hvilke du vil kunne erhverve dig for et mindre beløb.
Hvis du er ejer af en Playstaytion 3, ja, så er det bare ærgerligt.
Spiludvalg
Horribelt, er det første ord der kommer mig i tankerne når jeg hører ordene ”Playstaytion 3’s spiludvalg.”
Fortræffeligt, er det første ord der kommer mig i tankerne når jeg hører ordene ”Xbox 360’s spiludvalg.”
Og det er der bestemt en grund til. Selvfølgelig er størrelsen af 360’erens spiludvalg grundet dens levetid. Men det er heller ikke så meget det der gør det. Det er udvalget af eksklusive titler som Gears of War, Oblivion, osv.

En oplevelse med Xbox 360
Mine øjnede åbnede sig, og jeg faldt ud af søvnens tunge døs, jeg tjekkede min telefon som det første og så der var en besked fra ”Svansen”, der stod:
”Game Call of Duty 4? Hvis ja, så kom på, spiller Team Deathmatch…”
Jeg kiggede efter modtagelses tidspunktet, 22:47, det var kun fem minutter siden. Jeg greb min controller, og kiggede efter mit headset, endelig fandt jeg det og fik proppet stikket i controlleren.
Jeg førte min pegefinger henover controllerens Ipod-hvide overflade, og trykkede xboxknappen ind, den begyndte at lyse i en klar grøn farve. Og ligeså gjorde det over på selve boxen, og en hvæsen fra CPU-køleren begyndte at lyde. Den velkendte lyd lød et par gange, og med den blev nogle informationer diskret vist i højre hjørne.
Chokoladebollen signed into xboxlive
Mathias Hansen is online
wuhuu is online
Jeg fik sat mig op, og mens jeg gjorde bevægelsen fik jeg endnu en besked.
Mathias Hansen sent you a gameinvite
Endnu en gang trykkede jeg xboxknappen ind, og mit dashboard poppede frem fra venstre side, jeg gik ind i beskeder og accepterede hans invite.
Kort efter kom jeg ind, og Hansen og P ventede. Jeg forslog vi skulle Team Tactical, hvilket vi så gjorde. (Team Tactical er et spil hvor man kun er tre på hvert hold, og så rotere mellem de almindelige gamemodes)
Vi kom ind og mødte tre skrigende amerikaneres stemmer, skrækkeligt…
Men vi skulle spille en omgang Team Deathmatch, og jeg var opsat på at vinde. Jeg ordnede mine våben sammensætninger, og ventede så på nedtællingen.
Vi skulle spille Bog, en stor halvdunkel bane, det er Hansens fortrukne, men en af mine ’hade baner’. Men der var ikke noget at gøre ved det. Det var nu. Og vi skulle vinde.
Vi kom ind og jeg valgte en våbensammensætning indeholdende:

En Mp5 med lyddæmper, et mindre men hurtigt, og meget funktionelt våben.
En Desert Eagel, en større, mest til ’lir’ pistol, men meget kraftig.
En røg granat, og en frag-granat (almindelig granat).
Bandolier, en funktion der giver dig ekstra ammunition.
Uav-jammer, en funktion der gør fjenden ikke kan spore dig.
Extreme conditionering, en funktion der giver dig bedre udholdenhed = du kan løbe længere.

Jeg begyndte nu at løbe, mod venstre hen til de eneste hus i banen, med det samme kastede jeg en granat hen til den første døråbning, hvorefter jeg lagde mig ned og ventede lidt.
Hansen var løbet højre om for at komme ned i græsarealet bagerst i banen og ligge, og P var blevet tilbage for at ’snipe’.
Pludselig viste +10 sig på min skærm, jeg havde dræbt en af modstanderne med min granat, og jeg satte igen i løb hen mod huset, og kom hurtigt helt derhen. Langsomt vendte jeg mig nu omkring hjørnet og kiggede efter eventuelle trusler. Jeg hørte nogle fodtrin bag mig, og faldt så til jorden.
Hurtigt kom jeg til live igen, og fulgte så samme rutine. Men nu fik jeg dræbt endnu flere. En efter en faldt de for mit holds fødder, og hvilken fryd det var. Helikopter efter helikopter blev kaldt ind.
Den her kamp var så godt som vundet, men efter otte minutter, med to tilbage, og en føring på 150 point, begyndte alt at gå galt. Nu var det os der blev slagtede. Og med en føring på nu kun 10 point, og et halv minut tilbage, lykkedes det dem at komme foran med 20 point.
20 sekunder tilbage… Et stort knald lød, det var P der havde affyret sin 50 kalibers Barret. Og han havde ramt. 10 point bagud. Kort efter hørte jeg over fra husene en kort salve fra en m16 blive affyret, det var Hansen, og han havde ramt. Det betød vi nu stod lige.
Men i min jubel begyndte skuddene at hagle over mig. Jeg blev ramt et par gange, og søgte så hurtigt ly bag en tønde. Jeg så en skikkelse løbe ud af bussen placeret midt i banen, og han kom lige mod mig. Jeg lagde mig ned og ventede. 5 sekunder tilbage. Han stod nu lige foran mig og jeg sprang op, trykkede min analog stick ind, og slog ud med kniven, jeg havde ramt, og vi havde vundet…

En oplevelse som denne, er egentlig virkelig hvad der gør Xbox’en bedst, det her er hjertet, kernen, i nydelsen. At kunne ’owne’ sådanne nogle noobs fra staterne er bare noget af det bedste? At så bagefter kunne til grin gøre dem, ved hjælp af dit medfølgende headset gør det kun bedre.
At kunne grine i løbet af en kamp som denne, med sine venner, aftale, planlægge, og tilrettelægge nedslagtninger, uden problemer. At kunne inviterer alle sine venner, at møde nye mennesker.
Ja, sådan set bare det hele er måske det ’bedste’? For det er helheden der skaber en mester. Ikke bare et forældet blueray-drev, en sort finish, eller andre små åndssvage features som disse.


Håber i synes om den og vil kommentere.
...og bære over med eventuelle fejl.

v.h.
Grufuld
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her