GoonFather's blog
06-05-2008 - 15:37

God damn right its a beautiful day!

Kære bruger!

Goddag og rigtig hjertelig velkommen til min lille blog, på dette store Xboxlife!

Dette er den første udmelding fra Goon's lille kontor her i cyberspace, hvor jeg vil komme med syn på hverdagen. Og på spilmarkedet, udviklere og om hvor meget bedre jeg kunne have gjort det!

Men Goonfather, du har jo ingen gamerpoints?!

Du har evigt ret, jeg gider ikke det med at fræse et spil tomt for de der achivements. Jeg spiller spillet til det er kedeligt, og så ryger det på hylden. Måske er det heldigt at ryge med en tur til EB-games og få nyt liv på deres hylder.

Men hey! Hva er du egentlig for en fisk!?

Navnet er Christian, jeg er 20 år gammel og bor i omegnen af Århus, hjemme ved mor og far, og det har jeg det helt fint med.(Ellers er der jo ikke råd til godt hitech udstyr og xboxspil i spandevis!)

Xbox for life?

Xboxlife.dk, ihvertfald. Jeg har altiv været en PlayStation fanboy. Men da PS3'eren var så lang tid om det, og jeg kunne se alle andre var begyndt at købe Xbox, og grafikken var så fed, kunne jeg ikke lade være, så jeg fik købt en 360'er og har været slugt af den lige siden, har ikke nogen intention om at købe en PS3'er lige foreløbig.

Hva' dulan render du så egentlig rundt og laver?

Tjoeh ser du, jeg arbejder ved et størrere teleselvskab, nemlig TDC, der forsøger jeg at hjælper kunder på den bedste måde med at få deres internet og telefon til at kunnde ringe så godt som det nu kan gøres, det er rimeligt arbejde, med massere af kunder i telefonen, det klager jeg ikke over ihvertfald!* Det var egentlig alt for nu, jeg håber du vil kigge forbi min blog i ny og næ. Den er jo sprit ny ;)

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her