GoonFather's blog
13-05-2008 - 12:59

Fanget af onlinegaming

Okay, indrømmet. Jeg er fanget af Onlinegaming, på konsol vel at mærke.

Jeg har gamet meget online, på min PC. Og kunne overhovedet ikke se mig selv sidde med min playstation og være online.

Det samme havde jeg med min xbox, den var ikke "på" særlig meget i starten, faktisk sad der ikke netkabel i overhovedet. Men meget har ændret sig på det sidste...

Det startede med jeg lånte CoD4 af en go kammerat (jeg låner det stadig) og begyndte at gå lidt online, men for filan da det er langsomt at styre med når man nu er van til Pc'en mus og tastatur.

I starten kææmpede jeg mig igennem og blev knivet og ydmyget på det groveste af hva der nu kom forbi.

Men igår ramte magien mig, ligepludselig gik det op i en højere enhed, og jeg synes der var sjovt at spille.

Jeg gamede stort set hele eftermiddagen med min gode kammerat.

Faktastisk
GoonFather - Nu som über CoD gamer (Sabotage...)
07-05-2008 - 12:11

Luftalarm over danmark! - Tysken kommer!

Oprop!

Pas på, tyske messerschmidts fly er lokaliseret over den danske grænse, luftalarmerne er allerede lydt...

Husk at lukke døre og vinduer og lytte til anvisningerne på Danmarks Radio!

Jeg personligt har taget flyverskjuls stilling under mit hæve/sænkebord og venter på yderligere anvisninger.


eller også er det bare idag man tester vores luftalarmering som man har gjort så mange andre gange den første onsdag i maj. http://www.brs.dk/varsling/default.html
07-05-2008 - 11:25

Stjæler post DK?

Nogle bundbetændte tyveknægte....

Det er nok det nogle ville kalde PostDk. Det er ihvertfald det jeg får indtryk af når jeg læser en del tråde igennem her på Xboxlife.dk.

Det synes at se ud til, at kunder som bestiller spil eller private der udveksler spil i normale konvolutter tit og ofte ankommer til modtageren delvist opsprættede men altid med manglende spil indhold.

Nu kan jeg jo så ikke lade være med at tænke på de postmedarbejdere der i så fald må gå hjem med et nyt xbox spil i hånden. Kæft må de have dårlig samvittighed, for jeg hopper ikke på at spillet er "tabt" i rendestenen. det må være slet og ret stjålet.

Nu har jeg selv arbejdet inden for logistik branchen, nærmere betegnede kurertjeneste, hvor vi stod for at udbringe hardware fra et størrere svensk fjernlager til private og firmaer. Og ja, gu fanden har man da været fristet til at snuppe den lækre thinkpad bærbare som der så lå 14 af i bilen, selvfølgelig har man det, men fra at tænke det i en henskudt tanke og så til at gøre det er der fanme langt.

Jeg vil mene at hvis man vil gøre sig til tyveknægt for sølle 500,- kr. Så er man mere lowlife en nogen andre.


Men hvad siger i, lad mig få en kommentar eller to omkring det?Christian.
06-05-2008 - 15:37

God damn right its a beautiful day!

Kære bruger!

Goddag og rigtig hjertelig velkommen til min lille blog, på dette store Xboxlife!

Dette er den første udmelding fra Goon's lille kontor her i cyberspace, hvor jeg vil komme med syn på hverdagen. Og på spilmarkedet, udviklere og om hvor meget bedre jeg kunne have gjort det!

Men Goonfather, du har jo ingen gamerpoints?!

Du har evigt ret, jeg gider ikke det med at fræse et spil tomt for de der achivements. Jeg spiller spillet til det er kedeligt, og så ryger det på hylden. Måske er det heldigt at ryge med en tur til EB-games og få nyt liv på deres hylder.

Men hey! Hva er du egentlig for en fisk!?

Navnet er Christian, jeg er 20 år gammel og bor i omegnen af Århus, hjemme ved mor og far, og det har jeg det helt fint med.(Ellers er der jo ikke råd til godt hitech udstyr og xboxspil i spandevis!)

Xbox for life?

Xboxlife.dk, ihvertfald. Jeg har altiv været en PlayStation fanboy. Men da PS3'eren var så lang tid om det, og jeg kunne se alle andre var begyndt at købe Xbox, og grafikken var så fed, kunne jeg ikke lade være, så jeg fik købt en 360'er og har været slugt af den lige siden, har ikke nogen intention om at købe en PS3'er lige foreløbig.

Hva' dulan render du så egentlig rundt og laver?

Tjoeh ser du, jeg arbejder ved et størrere teleselvskab, nemlig TDC, der forsøger jeg at hjælper kunder på den bedste måde med at få deres internet og telefon til at kunnde ringe så godt som det nu kan gøres, det er rimeligt arbejde, med massere af kunder i telefonen, det klager jeg ikke over ihvertfald!* Det var egentlig alt for nu, jeg håber du vil kigge forbi min blog i ny og næ. Den er jo sprit ny ;)

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her