Gimmo's blog
24-08-2007 - 22:23

Ting du skal undgå: Arcade spil!

Efter at have købt ialt 21 arcade spil, må jeg erkende at der er mange rigtig gode spil, som man kan få mange timer ud af på arcaden..... MEN DER ER FANDME OGSÅ MEGET LORT!!!!!111oineoen

Her er en "top" 3 over det værste bræk jeg har købt

Nr. 3:

Contra! Værste sidescroller-ting ever! Der er ikke noget godt ved dette spil....! Sværheds graden er latterlig svær, og co op lagger som bare fanden! Og så er der en ting jeg ikke forstår. Man er en top trænet elite soldat rambo type, og alligvel skal der ikke mere end et fesent skud til før at man flyver bagover og dør. Fuck jeg hader det spil!!!

Nr. 2:

3d Ultra Minigolf... meget skægt online, men singleplayer SUX! Det er de lammeste minigolf baner jeg nogensinde har set! Hvem fanden kan dog finde på at placere et bål midt på en minigolf bane, så kuglerne bliver pulveriseret?! Det giver ingen mening, og det gør resten af spillet heller ikke.
Der findes bedere Flash minigolf spil på nettet, som oven i købet er gratis! gratis! Det her crap koster "kun" 800 Ms-points......... men jeg vil hellere spille Tenchu Z i to måneder, mens jeg lytter til samtlige Elton John albums end at spille det her forbandede pis! Arg!

Og så... tadadadaaaaa

Nr. 1:

TNMT Arcade

Fatter ikke hvordan man kan elske dette spil.
Det er grimt, det har elendige boss kampe, lorte grafik og lyd og åndsvage kommentare som "who turned off the lights?" når man ryger ned i en kloak... Åndsvagt.
Det her spil er sjovt i 5 minutter, hvorefter det bliver en pinsel. Tåbelig musik, og den ene retarderede boss kamp efter den anden! Jeg hader boss kampe i det her spil!
Ja det er ikke et helt nyt spil længere, men derfor kan man godt hade det!
Mig og en anden købte det fordi trialen var rimelig skæg........... Men vi blev klogere! Meget klogere. Alt er skidt i det her spil! Alt! kan ikke understrege det nok!

------------------------------------ Punktum!

Køb aldrig disse 3 spil! ALDRIG! Næh i skulle hellere købe Marble Blast og Bomberman.. Dét ved man hvad er!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her