Giluc's blog
31-12-2010 - 23:13

Jeg lukker dørene med et brag

Boom! Nytårskrudt. Noget farligt noget. Det lyder som en dør der smækker - meget hårdt, vel at mærke. Og det er rystelserne man især skal lægge mærke til. Hvis du lægger mærke til rystelserne, de små vibrationer, de ting der måske ikke oprindeligt var planen skulle ses, mærkes, smages eller høres. Men det sker alligevel en gang i mellem. En gang i mellem så lægger folk mærke til de små ubetydelige ting. Både i hverdagen og ved specielle lejligheder - som f.eks. nytårsaften.

Og det er netop lige dét, vi har brug for. Vi har brug for en mere aggressiv smækken med dørene. De skal hamres ind i karmene, og indeholder dørene glas, så skal det splintres. Splintres i flere tusinde stykker, og kommer nogen til skade - så er det bare sådan vilkårene er. Det er vigtigt at leve efter vilkårene - men vi skal alligevel lægge mærke til de små ting. Båden skal kæntres, og det er tid til en reform. Når vi får glasskår i foden så skal vi træde til. Vi skal træde til dér, hvor det gør allermest ondt. Så ondt, at vi skriger af smerte. Først da bliver vi hørt, og først da kommer den ægte frelse.

Når frelseren kommer, skal vi allesammen bøje os i støvet. Vi skal være modtagelige overfor så meget som muligt, og det allerbedste ville være, hvis vi ikke selv havde nogle væsentlige standpunkter. Vi skal ikke pådrage os selv eller andre mennesker unødvendig smerte. Vi skal bare overleve, så vi kommer helskindet over på den anden side af kløften. Hvis ikke vi allerede lægger dejlig placeret i bunden af den.

Og det er jo ikke helt uden grund at det her burde ske. I dette blogindlæg skriver jeg om at få aktiveret mit MasterCard nytårsaften. I dette indlæg giver jeg en fin og ærbødig hilsen. Det er tæt på at være magisk.

Jeg håber på, at du kommer godt ind i 2011, og jeg håber på at vi virkelig får smækket med glasdørene. Så kan de nemlig lære det. For øvrigt; jeg skrev det sidste blogindlæg her i 2010. Jeg er fandme sej. Godt nytår...
31-12-2010 - 19:30

MasterCard-aktivering... nytårsaften!

Det er nytårsaften. Jeg fik et brev i dag. Hvad stod der som dato på brevet? 20. december. At det skal tage hele 11 dage, selvom der har været et par jule-helligdage, begriber jeg ikke. Men det er slet ikke det der er det essentielle. I brevet var der en besked. En besked om, at nu skulle jeg have MasterCard... ja hvorfor ved jeg ikke. Men det skulle jeg!

Okay. Jeg udfører de instrukser der er, og de fortæller at jeg skal ringe til et nummer, indtaste et andet nummer, og så indtaste et helt tredje nummer. Det virker bare ikke. Jeg prøver hele fire gange, hvorefter jeg så bliver omstillet til personlig betjening... Det var i hvert fald hvad stemmen i telefonen sagde!

Så okay. Der kommer en fed ventetone. Sangen kan jeg ikke huske. Men det er også lige meget. For mine tanker går på, at der med al garanti i verden ikke er nogen som helst til at svare på min omstilling... men fandme jo! "Yo hva så der det er Anders der speaker i den anden ende af telefonen yo! Hva ska du ha hjælp til?!"

Det er jo helt fantastisk.

"MasterCard. Det skal aktiveres. Og det fungerer bare ikke!!! Ka du hjælp mig?!"

"Det ka jeg i hvert fald. Nu ska du bare høre. Du giver mig bar lige dit fulde navn, kontonummer, personnummer, og din adresse så kører bussen fandme." 

"Ok. llalalala (jeg censurerer lige de korrekte informationer, ok?!)."

"Ved du hvad du mester... så er det sgu aktiveret!"

"Så siger jeg fandme mange tak. Jeg er glad for at der er mennesker som dig, der sidder klar til hjælp på sådan en højtidelig dag. Er det musik jeg kan høre i baggrunden?!"

"Det er det i hvert fald. Jeg elsker musik. Det er sidste dag på året, jeg er alene på arbejde, og jeg kan lige love dig for at jeg hører høj musik. Kan du anbefale noget?!"

"Ja det kan jeg i hvert fald. Sådan noget med Motörhead, Manowar og Megadeth, det holder altså bare hele vejen i gennem - det gør det."

"Fedt. Jeg ser lige om jeg kan finde noget Manowar og Motörhead. Megadeth er dog ikke lige mig! Men fedt med de forslag du kommer med."

"Ja det var da i hvert fald så lidt. For øvrigt, du skal have mange tak for hjælpen."

"Ja det manglede da i hvert fald bare."

"Du må have et helt fantastisk og fabelagtigt nytår."

"Jamen i lige måde. Jeg er glad for at der er folk som dig der ringer på sådan en dag."

"Jeg er glad for at der sidder folk som dig til at svare i telefonen. Du må hygge dig! Mojn."

"Hej du!"

Og jeg er sgu virkelig glad for at der er folk som ham Anders, til at svare sådan en nytårsaften. I må endnu engang have et helt i gennem fantastisk nytår. Giluc siger godt nytår.
31-12-2010 - 15:41

Godt nytår folkens!

Så starter et nyt år snart. Et helt nyt år, 2011. Det nye 2011, vi tilføjer et 1-tal, og vi kan lide det. Vi fejrer det - med hat og konfetti, hvidvin og rysler. Jeg er ikke meget for at fejre nytår, for der er, trods alt, bare gået et år. Endnu et år, et år hvor der med al held ikke er sket noget specielt - men det er gået. Og det er jo en begivenhed... eller hvad!

Jeg har ikke noget imod at fejre nytår. Jeg gør det bare ikke. Jeg drikker dyr hvidvin og går i seng lige efter midnat. Det kan jeg godt lide. Men du må gerne fejre nytår. Du må gerne være over-ekstatisk omkring nytår. Bare hold mig ude af det. I hvert fald for øjeblikket. Måske i fremtiden vil jeg lære den sande sandhed bag nytår. Den sandhed der for alvor både beskriver den grundlæggende og uddybende mening bag nytåret, den sandhed der virkelig slår det hele fast med syv-tommer søm. Men den tid er endnu ikke kommet. Jeg ser ikke noget specielt i det.

Nytårskrudt er en helt anden ting. BANG. Yooo hvad så. Krudtet eksploderer, og det siger bang. Og det kan godt udrette noget, men det er ikke sådan noget der sidder i vores hjerner til evig tid. En hel himmel lyst op af alverdens forskellige farver - det er fabelagtigt og fuldstændig gennemborende fantastisk. Nej vel? Det kan være at du har købt noget krudt. Men hvis du har. Så fyr det af, og nyd det i de få sekunder det varer. Det er sikkert meget pænt.

Nu er det snart 2011. Så lad os allesammen drikke noget boblevand og komme godt ind i det nye år. Mass Effect 3 og Dragon Age II udkommer jo i det kommende år, så det kan nærmest ikke andet end blive perfekt. I må allesammen have et rigtig godt nytår. Jeg elsker de fleste af jer.

Godt nytår, manner. 
24-12-2010 - 12:32

Glædelig jul

Hej alle! Må jeg låne lidt af jeres tid? Tak!

Jeg vil gerne ønske alle en rigtig glædelig jul. Sådan en jul hvor man samles med familien og får god mad og gaver! Sådan en jul hvor der er sne udenfor! Sådan en jul der er skidekold. Sådan en jul hvor man har en inderlig lyst til at gå i kirke, så man virkelig kan føle at man er kristen helt ind til knoglemarven. Det er sådan en jul der er god. Sådan en jul som vi allesammen kan holde af. Medmindre du ikke kan lide god mad eller gaver. Så kunne du måske grave dig et hul ude i haven og sætte dig der. Det tror jeg alle vi andre bliver meget gladere for.

Jeg er glad for julen. Jeg kan godt lide når folk spiser clementiner som bare pokker, og kaster brunkager efter hinanden mens de griner. Og leger. Men jeg er ikke så vild med clementiner. Clementiner er for tomme. De er for pussies. Fuck clementiner. Appelsiner og mandariner all the way. Er du enig? Er du en clementin-fag? Hm ok. Du må også have en ok jul så.

Er du i julestemning? Er du nede med julen? Det er jeg. Jeg synes det er godt at vi giver hinanden gaver. Fordi selvom det er pissedyrt. Så er det skide hyggeligt. Og dem der ikke gider at være med... det er deres problem! Deres hovedpine!

Så altså alt i alt, glædelig jul til alle. Må I have en rigtig god tid i aften med dem I holder nær, og må I få en masse gode gaver. Med gode gaver mener jeg selvfølgelig hårde DVD-æskeformede pakker. Selv har jeg kun ønsket mig tre Xbox 360-spil, resten er bøger, musik og tøj!

Glædelig jul!
12-12-2010 - 04:28

Mass Effect 3! Debut teaser oh yeah!

http://www.gametrailers.com/video/vga-10-mass-effect/708363

MASS EFFECT 3 MANNER. I 2011! Det spil bliver det vildeste. Fandme ja. Mass Effect 2 var jo god-like, det her kan kun blive skidefucking godt også. Glæder du dig til Mass Effect 3?!
10-12-2010 - 10:39

Ræve og gin pt. 3

Tre år i træk, med et års pause mellem hver, holder storcentrene åbent to hemmelige dage. Sådan nogle dage som vi mennesker under normale omstændigheder ikke kender eller oplever. Nu skal du høre hvordan det hele hænger sammen.

30. februar findes hvert år. Vi falder i søvn d. 28., og vågner op d. 1. marts - er det skudår så sker det samme, blot falder vi i søvn d. 29. februar i stedet for d. 28. Har du været vågen natten mellem d. 28. eller 29. og så d. 1. marts? Nej. Det er bare noget du tror. Mens vi sover vågner rævene fra deres nattesøvn. Og så går det løs. De holder fest i centrene. Med gin. Masser af gin.

Og når de så løber rundt inde i centrene og drikker gin, så horer de. De horer som bare pokker. Mange af dem dør. Op mod 80 %. Bagefter går de hjem og har tømmermænd de næste to-tre dage. Derfor ser man stort set aldrig ræve d. 1. og 2. marts.
08-12-2010 - 08:37

Jeg kender to mennesker der har kronraget sig selv

Hey. Jeg er lige mødt i skole. Gæt hvad der er sket - to mennesker. To fra min klasse. De har grebet fat om trimmeren og klippet sig helt korthåret. Sådan 1 mm. Hvilken skandale. Når man har så kort hår, så er det koldt for knolden. Eller det ved jeg egentlig ikke. Jeg har aldrig været så korthåret. Sådan noget skørt noget.

Det er en god dag i dag. En kold dag. Fem grader koldere end i går på samme tidspunkt. Jeg har en tyk jakke på. Sådan en man kan holde varmen med. Og det er rart. For jeg kan ikke lide når det er for koldt.

Hvad med dig? Har du langt hår? Kort hår? Hvad med din jakke?! Go' onsdag. 
07-12-2010 - 12:48

Mjød-jam

Kød, kød, kød - jeg spiser dit alterbrød. Jesus er afdød, han fik et albuestød - for han kunne ikke adlyd'!

Jeg beskød det du anskød, og det betød at der skete et bilsammenstød! Nu er du blød, du spiser risengrød - pyntet op med blod der er bordeauxrød. Hvis du er sulten kan du smage mit farsbrød, ligesom dengang hvor mit gennemskud gennembrød!

Jeg scorer mål med et hovedstød mens jeg klapper dit hestekød, i tredje lande; hungersnød, i lille Danmark; hvidløgsbrød. Lad os da konkurrere lidt i kuglestød, bare pas på det ikke ender i et kæbestød i din nød!

Og nu er det tid til nadverbrød og saltet kød - og selvfølgelig MJØD.
04-12-2010 - 18:33

Kun pussies putter fløde i deres kaffe?

Og det er nu det sker. Din kaffe, dit liv. Hvad har du imod det?

Lad mig sige det sådan her: Hvorledes vil du have din fløde? Med ekstra kaffe? Jo tak, min gode herre, lad mig smage din kaffe. Men ikke for meget - fløden skal tage overhånd, for da vil jeg vinde. Og at vinde, se dét kan jeg lide. Gi' mig lidt, gi' mig meget - men overdriv aldrig. Hvis jeg får kaffe med fløde fremfor fløde med kaffe, så holder den ikke en meter - og så bliver jeg nødt til at gå hjem i seng.

Gud kan godt lide fløde i sin kaffe. Han kan lide når sandheden er mildnet. Når virkeligheden blot er pseudo-sand, når han bliver forvirret. Når Gud ikke forstår alting, når der er ting han skal undre sig over. Dét kan Gud godt lide. For Gud ved alt - og det er derfor han kan lide at blive forvirret. For så er det at det sker, at han ikke ved alt - selvom han tror det, og selvom vi ved det. Han tager en bismarck-stok, tror at alting er fryd og gammen. Desværre er virkeligheden ganske anderledes.

Pyrus kører på tv'et, han tror at risengrød er det bedste. Men hvis han vidste at fløde var til, ja da ville han bruge det. Han ville hælde fløde i al sin spise og drikke - han ville leve af det. Han ville skifte navn fra Pyrus til Fhløde. Jeg kender Pyrus' fætter - og det er ikke engang lyv.

Pyrus og Gud er på mange måder de samme. Det er bare vigtigt at forstå, at fløde er en essentiel del af livet. Samtidig er det vigtigt at forstå, at der ikke findes nogle mennesker der har brug for kaffe. Alle under 21 eller sådan noget (jeg skal ikke kunne sige alderen - jeg er ikke ekspert!) skal bare holde deres fucking kæft om kaffe. De må gerne snakke om det. De må drikke det. De må gøre nytte af koffeinen.

Men hold nu kæft med den kaffe - "åh jeg har brug for det" din kat har brug for noget ordentlig kæp. Og det kan hun godt lide - men det snakker vi jo heller ikke om. Der er bare visse ting vi ikke snakker om - og det her er én af dem.

For øvrigt, julefrokost styrer. God jul til alle.
04-12-2010 - 17:35

Gud kan godt lide kaffe

Fløden gløder. Den glødende fløde. Den fløde der får os op fra stolen - den fløde der gløder. Pas på! - eller jeg fløder. Den glødende flydende fløde gløder flydende over din flydende stol - stolen af læder, den stol du er allermest glad for. Jeg fløder fordi jeg kan, fordi jeg har lyst, og fordi jeg vil. Gløde fløde, halleluja.

Du rejser dig op, men min flydende fløde er glødende - gløden er flødende og din gløde er flydende. Jeg tager din fløde op, og drikker den. Jeg drikker den nænsomt - for jeg ved at der ikke er lang tid før fløden tager overhånd. Jeg bliver en overvægtig satan - en af de sataner der arbejder for Satan i Helvede. Ham der styrer og bestemmer det hele, ham der bestemmer præcist hvor flødende den glødende flydende fløde skal være.

Og når jeg arbejder der, så skal du ikke regne med rabat. Jeg lukker kun de fede ind - dem der ved hvordan spillet skal spilles - dem der kan opføre sig ordentligt. Dem der ved hvordan fløde skal flyde. Dem der ved hvordan gløder skal gløde. Det er vigtigt at vide - og det er vigtigt at forstå. Uden gløde, ingen døde.

Masser af fløde - dine kinder bliver røde. Spis klejner, hold en pause - drik et glas fløde, men ikke for meget, da vil du begynde at gløde. Jeg holder op og standser - kigger på dig. Din fløde er pæn, men jeg er ikke imponeret. Jeg har hørt rygter om at din fløde er flydende, din gløde er for glødende - og det kan vi ikke lide. Jeg arbejder for Gud, og jeg gør hans arbejde - jeg tærsker din fløde.

For sådan fungerer livet - tærsket fløde, ikke for flydende, ikke for glødende. Det er præcis således at Gud vil have sin kaffe.