Giluc's blog
09-05-2012 - 01:00

Sharecraft 2012

Hej alle!

Nu skal det handle om noget seriøst! Nogle af jer er sikkert ikke spor positive overfor dette, andre vil forhåbentlig kunne se det gode i det... i hvert fald! Der er stor hungersnød i det meste af Afrika, særligt Afrikas Horn! Derfor har Athene (the best gamer in the world! (du kan tjekke ham ud på YouTube hvis du ikke kender ham)) valgt at støtte en god sag, ved at stable et projekt på benene kaldet Sharecraft 2012.

Projektet er egentlig ganske enkelt: Skrab $1.000.000 sammen på 100 dage! Se følgende video, og/eller læs teksten nedenunder, for at høre nærmere!Pengene kommer fra donationer, primært fra folk der ser hans streaming af spil på http://athenelive.com/. Mens dette står på spiller han dog ikke så meget selv, men svarer i stedet på spørgsmål og snakker om alt mellem himmel og jord. Når du donerer har du mulighed for at give en kommentar med, som så, hvis de er på når du donerer, bliver læst op. Er det et spørgsmål bliver det højst sandsynligt besvaret, og er det en request (det kan f.eks. være at spille noget musik, danse til en YouTube video, eller noget helt tredje (det går hurtigt hen og bliver meget mærkeligt) vil den måske også blive opfyldt, alt efter hvor meget du donerer. Lidt har også ret - mange bække små gør én stor å.

Men udover en god mavefornemmelse, er der så andet at få ud af at donere? Bestemt! Athene har nemlig fået et kæmpesponsorat af Razer, i form af en masse gamingudstyr. Donerer du $10 eller mere, så kan du blive en af de heldige, der får lov til at vælge mellem forskelligt Razer gear. Du kan også donere over $20, og du vil så kunne vælge mellem endnu dyrere Razer gear. Jo mere du donerer, jo større er dine vinderchancer - men dine "lodder", så at sige, vil blive resettet efter hver lodtrækning (sker hver dag ved slutningen af streamingen).

Personligt er jeg ligeglad med Razer gearet. Alligevel har jeg doneret $190, og inden de 100 dage er udløbet, bliver det nok til mere. Der er gået lidt over 40 dage nu, og de er tæt på $550.000. Jeg håber naturligvis at I vil donere, om det så bare er $1. Der er bare et eller andet over Athenes væsen, der gør det møghyggeligt at se ham og resten af teamet (hvilket bl.a. inkluderer hans kæreste og hans mor) sidde at streame (hvis du spiller League of Legends, synes du nok det er endda endnu federe - Athene går en del op i det, og viser også hele tiden tilfældige kampe fra spillet under streamingen).

tl;dr - Donér nogle penge til Red Barnet, vind Razer gear, have fun.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.