Giluc's blog
23-06-2011 - 16:12

"Ved du hvad den her hedder?"

Okay, så du troede at jeg var blevet video-only. Slet ikke! Det her kan jeg ikke lige se nogen grund til at fortælle på video, så! Nu får du det på smuk tekst.

Jeg var nede i Super Brugsen, fordi jeg skulle have en grapefrugt. Og det sker tit at jeg køber én grapefrugt ad gangen. Så går jeg derned næste dag, og køber én mere. Det er noget værre noget at købe et bundt - hvad så hvis man ikke får dem spist! Og så giver det meget mere motion at købe én ad gangen, når man cykler frem og tilbage. Så en grapefrugt skulle jeg have, men ikke andet. Det er således at jeg ikke havde brug for andet - kun klar cola, og det kan man under ingen omstændigheder få i Super Brugsen!

Så jeg gik op til kassen med min ene grapefrugt. Og jeg vidste godt hvad den kostede. Jeg havde jo købt sådan en fætter mange gange før! Så jeg fandt en femmer frem. En hel, rund femmer. Det er måske meget, hvem ved. Men det er en ok pris, for grapefrugt er en go' frugt. Og så sker det at jeg kommer op til kassen. Og hun er "Ny i job". Puha...

"Øh..." Og frem kommer et kanonfjoget ansigt "ved du hvad den her hedder?"

Nej! Nej nej nej! Det ved jeg da ved den søde grød ikke! Hvor skulle jeg vide det fra? Min opgave som kunde i jeres butik er at lægge en masse varer op på båndet, for at se om du kan dit kram! Jeg ved aldrig hvad det er jeg køber! Hvordan kunne du overhovedet så meget som tro sådan noget?

Okay, hun er ny i job. Og hun ville spørge hvad en grapefrugt hed. Det er ikke så meget det at jeg bliver spurgt om noget. Det er helt ok! Og hun var jo også ny i job. Men... grapefrugt. Hun kunne have slået den ind som appelsin - det koster det samme! Det er vel ok, og jeg svarede da også flot på hendes spørgsmål. "Ja! Det ved jeg! Den hedder en grapefrugt" og så smilede hun og var meget glad.

Jeg fik lov til at betale min femmer, og så gik jeg min vej over til Euro Spar, hvor jeg så en vaskeægte skotte i kilt. Men det er en anden historie.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.