Giluc's blog
18-06-2011 - 17:03

Klar cola (video)

Hej allesammen! Ja så er jeg sgu klar med endnu en video. Denne gang endda på engelsk, puha. Ja, mit engelsk er nok ikke perfekt, men håber da det kan forstås alligevel! Det handler om klar cola, som ikke længere hedder Albino Cola! Du kan måske være heldig at finde flasker hvor der stadig står Albino Cola, men de produceres ikke længere (smagen er dog den samme).

Det er langt fra alle steder man kan købe klar cola, så hvis du er ivrig efter enten at prøve denne nye spændende drik, eller du vil genopfriske barndommens søde minder, så er det bare med at lede som en gal. Kan dog afsløre at EUROSPAR her i Sdr. Omme sælger dem. Så hvis du lige kommer forbi kan du jo lige svinge ind og købe en kasse eller to!

Nå, men som sagt er videoen på engelsk, så jeg vrøvler lidt et par gange i videoen. Men nyd den, og nyd en klar cola hvis du altså har en. Det er nemlig bare lykken! Hvis I oprigtigt synes at jeg laver alt for mange videoer, så vær ikke bleg for at skrive det, eventuelt om det er fordi at du bare generelt synes jeg laver for mange videoer, om det er fordi at du hellere vil se videoer om noget mere gaming-relateret, eller om du måske bare slet ikke kan li' mig!Ha' en fortsat go' weekend (og med det mener jeg ikke at du nødvendigvis indtil videre har haft en god weekend, for det kan jeg jo ikke vide, men at jeg i går også sagde ha' en go' weekend. Så! Det ønskes herfra fortsat)!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her