Giluc's blog
11-06-2011 - 14:51

Svenske svesker?!

Hej alle! Okay så skete det at man for en gangs skyld skrev noget på skrift, fremfor at lave en video! Men det er der også en god grund til. For det jeg har udrettet ville have været noget af en opgave på video! Så det der skal ske nu, er at jeg poster en historie. Og det smarte ved denne her (korte) historie (okay det er nok ikke en historie... men et dejligt stykke kortprosa) er, at jeg sammen med Jakob herindefra har skrevet fem ord, altså hvor vi så hver har skrevet fem ord, på skift. Vældig interessant! Tag det nu ikke alt for tungt, det er bare for sjov. Så:

"Jamen jeg vil gerne sove"
"Men det kan du ikke!"
"Jo jeg kan. Jeg har fået lov til at sove nu."

Svesker. Jeg må ha svesker. Jeg savner den søde smag, og når den søde smag invaderer min mund, opnår jeg praktisk talt seksuel tilfredsstillelse. Ja. Sveskerne tager mig til Nirvana, svenskerne tager mig til Bornholm. Men Bornholm er en lorteø. En lorteø som man IKKE vil hen til. Så fuck Bornholm og fuck svenskere. Svesker er bedre venner end svenskere. Men venner er svesker, svenskere er mine fjender.

Gad vide om jeg har svesker. Tja. Hvis jeg ikke har flere, så er det bare ærgerligt. Så må jeg købe en, men kun én. Jeg har ikke så mange penge. Måske kan jeg stjæle svenskernes penge og købe svesker. De skal bøde, skal de, de dumme, uduelige svenskere. Jeg vil dræbe et sted mellem 3 og 666 svenskere. De er djævle. Vrede og stor forargelse! GRRR!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.