Giluc's blog
31-12-2010 - 19:30

MasterCard-aktivering... nytårsaften!

Det er nytårsaften. Jeg fik et brev i dag. Hvad stod der som dato på brevet? 20. december. At det skal tage hele 11 dage, selvom der har været et par jule-helligdage, begriber jeg ikke. Men det er slet ikke det der er det essentielle. I brevet var der en besked. En besked om, at nu skulle jeg have MasterCard... ja hvorfor ved jeg ikke. Men det skulle jeg!

Okay. Jeg udfører de instrukser der er, og de fortæller at jeg skal ringe til et nummer, indtaste et andet nummer, og så indtaste et helt tredje nummer. Det virker bare ikke. Jeg prøver hele fire gange, hvorefter jeg så bliver omstillet til personlig betjening... Det var i hvert fald hvad stemmen i telefonen sagde!

Så okay. Der kommer en fed ventetone. Sangen kan jeg ikke huske. Men det er også lige meget. For mine tanker går på, at der med al garanti i verden ikke er nogen som helst til at svare på min omstilling... men fandme jo! "Yo hva så der det er Anders der speaker i den anden ende af telefonen yo! Hva ska du ha hjælp til?!"

Det er jo helt fantastisk.

"MasterCard. Det skal aktiveres. Og det fungerer bare ikke!!! Ka du hjælp mig?!"

"Det ka jeg i hvert fald. Nu ska du bare høre. Du giver mig bar lige dit fulde navn, kontonummer, personnummer, og din adresse så kører bussen fandme." 

"Ok. llalalala (jeg censurerer lige de korrekte informationer, ok?!)."

"Ved du hvad du mester... så er det sgu aktiveret!"

"Så siger jeg fandme mange tak. Jeg er glad for at der er mennesker som dig, der sidder klar til hjælp på sådan en højtidelig dag. Er det musik jeg kan høre i baggrunden?!"

"Det er det i hvert fald. Jeg elsker musik. Det er sidste dag på året, jeg er alene på arbejde, og jeg kan lige love dig for at jeg hører høj musik. Kan du anbefale noget?!"

"Ja det kan jeg i hvert fald. Sådan noget med Motörhead, Manowar og Megadeth, det holder altså bare hele vejen i gennem - det gør det."

"Fedt. Jeg ser lige om jeg kan finde noget Manowar og Motörhead. Megadeth er dog ikke lige mig! Men fedt med de forslag du kommer med."

"Ja det var da i hvert fald så lidt. For øvrigt, du skal have mange tak for hjælpen."

"Ja det manglede da i hvert fald bare."

"Du må have et helt fantastisk og fabelagtigt nytår."

"Jamen i lige måde. Jeg er glad for at der er folk som dig der ringer på sådan en dag."

"Jeg er glad for at der sidder folk som dig til at svare i telefonen. Du må hygge dig! Mojn."

"Hej du!"

Og jeg er sgu virkelig glad for at der er folk som ham Anders, til at svare sådan en nytårsaften. I må endnu engang have et helt i gennem fantastisk nytår. Giluc siger godt nytår.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.