Giluc's blog
24-12-2010 - 12:32

Glædelig jul

Hej alle! Må jeg låne lidt af jeres tid? Tak!

Jeg vil gerne ønske alle en rigtig glædelig jul. Sådan en jul hvor man samles med familien og får god mad og gaver! Sådan en jul hvor der er sne udenfor! Sådan en jul der er skidekold. Sådan en jul hvor man har en inderlig lyst til at gå i kirke, så man virkelig kan føle at man er kristen helt ind til knoglemarven. Det er sådan en jul der er god. Sådan en jul som vi allesammen kan holde af. Medmindre du ikke kan lide god mad eller gaver. Så kunne du måske grave dig et hul ude i haven og sætte dig der. Det tror jeg alle vi andre bliver meget gladere for.

Jeg er glad for julen. Jeg kan godt lide når folk spiser clementiner som bare pokker, og kaster brunkager efter hinanden mens de griner. Og leger. Men jeg er ikke så vild med clementiner. Clementiner er for tomme. De er for pussies. Fuck clementiner. Appelsiner og mandariner all the way. Er du enig? Er du en clementin-fag? Hm ok. Du må også have en ok jul så.

Er du i julestemning? Er du nede med julen? Det er jeg. Jeg synes det er godt at vi giver hinanden gaver. Fordi selvom det er pissedyrt. Så er det skide hyggeligt. Og dem der ikke gider at være med... det er deres problem! Deres hovedpine!

Så altså alt i alt, glædelig jul til alle. Må I have en rigtig god tid i aften med dem I holder nær, og må I få en masse gode gaver. Med gode gaver mener jeg selvfølgelig hårde DVD-æskeformede pakker. Selv har jeg kun ønsket mig tre Xbox 360-spil, resten er bøger, musik og tøj!

Glædelig jul!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.