Giluc's blog
04-12-2010 - 18:33

Kun pussies putter fløde i deres kaffe?

Og det er nu det sker. Din kaffe, dit liv. Hvad har du imod det?

Lad mig sige det sådan her: Hvorledes vil du have din fløde? Med ekstra kaffe? Jo tak, min gode herre, lad mig smage din kaffe. Men ikke for meget - fløden skal tage overhånd, for da vil jeg vinde. Og at vinde, se dét kan jeg lide. Gi' mig lidt, gi' mig meget - men overdriv aldrig. Hvis jeg får kaffe med fløde fremfor fløde med kaffe, så holder den ikke en meter - og så bliver jeg nødt til at gå hjem i seng.

Gud kan godt lide fløde i sin kaffe. Han kan lide når sandheden er mildnet. Når virkeligheden blot er pseudo-sand, når han bliver forvirret. Når Gud ikke forstår alting, når der er ting han skal undre sig over. Dét kan Gud godt lide. For Gud ved alt - og det er derfor han kan lide at blive forvirret. For så er det at det sker, at han ikke ved alt - selvom han tror det, og selvom vi ved det. Han tager en bismarck-stok, tror at alting er fryd og gammen. Desværre er virkeligheden ganske anderledes.

Pyrus kører på tv'et, han tror at risengrød er det bedste. Men hvis han vidste at fløde var til, ja da ville han bruge det. Han ville hælde fløde i al sin spise og drikke - han ville leve af det. Han ville skifte navn fra Pyrus til Fhløde. Jeg kender Pyrus' fætter - og det er ikke engang lyv.

Pyrus og Gud er på mange måder de samme. Det er bare vigtigt at forstå, at fløde er en essentiel del af livet. Samtidig er det vigtigt at forstå, at der ikke findes nogle mennesker der har brug for kaffe. Alle under 21 eller sådan noget (jeg skal ikke kunne sige alderen - jeg er ikke ekspert!) skal bare holde deres fucking kæft om kaffe. De må gerne snakke om det. De må drikke det. De må gøre nytte af koffeinen.

Men hold nu kæft med den kaffe - "åh jeg har brug for det" din kat har brug for noget ordentlig kæp. Og det kan hun godt lide - men det snakker vi jo heller ikke om. Der er bare visse ting vi ikke snakker om - og det her er én af dem.

For øvrigt, julefrokost styrer. God jul til alle.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.