Giluc's blog
04-12-2010 - 17:35

Gud kan godt lide kaffe

Fløden gløder. Den glødende fløde. Den fløde der får os op fra stolen - den fløde der gløder. Pas på! - eller jeg fløder. Den glødende flydende fløde gløder flydende over din flydende stol - stolen af læder, den stol du er allermest glad for. Jeg fløder fordi jeg kan, fordi jeg har lyst, og fordi jeg vil. Gløde fløde, halleluja.

Du rejser dig op, men min flydende fløde er glødende - gløden er flødende og din gløde er flydende. Jeg tager din fløde op, og drikker den. Jeg drikker den nænsomt - for jeg ved at der ikke er lang tid før fløden tager overhånd. Jeg bliver en overvægtig satan - en af de sataner der arbejder for Satan i Helvede. Ham der styrer og bestemmer det hele, ham der bestemmer præcist hvor flødende den glødende flydende fløde skal være.

Og når jeg arbejder der, så skal du ikke regne med rabat. Jeg lukker kun de fede ind - dem der ved hvordan spillet skal spilles - dem der kan opføre sig ordentligt. Dem der ved hvordan fløde skal flyde. Dem der ved hvordan gløder skal gløde. Det er vigtigt at vide - og det er vigtigt at forstå. Uden gløde, ingen døde.

Masser af fløde - dine kinder bliver røde. Spis klejner, hold en pause - drik et glas fløde, men ikke for meget, da vil du begynde at gløde. Jeg holder op og standser - kigger på dig. Din fløde er pæn, men jeg er ikke imponeret. Jeg har hørt rygter om at din fløde er flydende, din gløde er for glødende - og det kan vi ikke lide. Jeg arbejder for Gud, og jeg gør hans arbejde - jeg tærsker din fløde.

For sådan fungerer livet - tærsket fløde, ikke for flydende, ikke for glødende. Det er præcis således at Gud vil have sin kaffe.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.