Giluc's blog
18-11-2010 - 22:32

Så gik mine briller sgu i stykker

Hvad satan sker der lige for det. Kig på mit Xbox Live Avatar. Sådan nogle briller har jeg. Og jeg går med dem hver dag. Men i dag gik de i stykker!

I fysik under et forsøg blev jeg banket lidt med en flamingokasse. Så knækkede sgu. Ærgerligt alligevel. Så nu går jeg med et par små briller, sådan nogle små tynde briller der går helt ind til øjeæblet, sidder fuldstændig stramt, og er så smalle (eller, ganske normal størrelse, bare små ift. de andre) at man kan se udenfor rammerne - det kunne man stort set ikke med de andre!

Linser? Nej. Jeg har ikke tålmodighed til det pjat. Og så tror jeg heller ikke at jeg har råd - men jeg er ikke helt sikker.

Så nu snakker jeg lige i morgen med ham gutten der slog mig. Så ser vi lige om ikke der skulle være noget forsikring der dækkede det. Jeg skal have nye briller. Jeg har forestillet mig at de skal være ens, men det er en beslutning jeg først kan færdiggøre det tidspunkt jeg står nede i Louis Nielsen foran et spejl med et par briller i hånden og et enkelt på hovedet. I dét øjeblik ved jeg, hvilke briller det skal være.

Forresten så jeg den nye Harry Potter film i dag. Den var fin. 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.