Giluc's blog
20-10-2010 - 19:09

En tur til EuroSpar

Eurospar fuuuck yeah. Normalt. Så fungerer det således at jeg ikke er så vild med P-Tærter. Men så i dag tænkte jeg: jo, der skal chokolade til! Og chokolade er jeg vild med, men ikke med nødder...

Men så kom bland-selv afdelingen. Og det er jo svært sådan noget. De havde alt det jeg godt kunne lide. Det rigtige vingummi, lakrids, chokolade og alt det andet. Så jeg besluttede mig for at købe noget - og jeg tror jeg tog alle de forskellige slags chokolade de havde!

Nå men jeg fik jo fyldt min fine lille papirspose med dejlige sager, og det kostede vist omkring de 20 kr. (jeg er ikke så god til det med penge). Da jeg så putter den i min kurv (jeg vidste jo ikke om jeg skulle have mere end det!), vender jeg mig rundt og ser to små drenge. Hehehehe. De var tyskere.

Jeg sidder lige nu og nyder min chokolade og har det fabelagtigt. Jeg er vild med det her. Nå videre.

Jeg betalte for mit stuff og satte mig op på cyklen og så gik turen mod hjemmet. Nøj det var en ordentlig tur. Det var ikke ligefrem verdens bedste vejr - det småregnede og blæste lidt. Men det var et rart vejr. Det var stemningsfuldt. Halvvejs hjemme kiggede jeg ned på jorden. Og hvad så jeg? Et pindsvin. Jeg drejede i lynets hast udenom!

Men jeg siger jer. Pindsvinet overlevede måske ikke. Men jeg har ingen anelse - mit dæk blev i hvert fald ikke punkteret.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.