Giluc's blog
26-07-2010 - 01:00

Så fik jeg købt (og gennemført) Limbo...

... og hold da helt fest i mine bukser.

Limbo er udviklet af danske Playdead, og kan købes via Xbox Live Arcade for (i skrivende stund) 1200 Microsoft Points. Spillet er et 2D-platformerspil, og derfor kan det muligvis virke lidt dyrt - men lad dig for fanden ikke skræmme. Spillet har et par få timers holdbarhed (tror jeg var 5 timer om at gennemføre det - jeg sad fast i halvanden time ved én puzzle (ja, kald mig bare herr Puzzle Master)), men for fanden hvor er det nogle fede timer.

Spillet er udelukkende i gråtoner, og musik er der ikke meget af - det giver en fantastisk fed stemning, hvis så bare jeg havde sat med et par hovedtelefoner på, havde det været perfekt. Hvis du ser spillet og tænker "bah, det kan jeg da forhelvede bare finde på supernice-flashgames.com", så tager du fejl. Det her er en grafisk stil der vil noget, og den holder.

Det er bedst at spille det uden stop, for spillet er nemlig ikke inddelt i baner eller sådan - det er bare ét langt spil, uden nogen loading screens eller noget som helst. For fanden hvor ser man ikke det tit - selv ikke i de der tidligere kort omtalte online flash spil.
Køb det hvis du synes det virker bare en smule interessant, jeg fandt det pisseinteressant, og det burde du også.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.