Giluc's blog
18-07-2010 - 00:13

Drej rundt og se lyset

Hvis du ikke vil se din modstander i øjnene, så lad være med at kigge på hans ansigt. Hans karakteristik sender signaler til dine øjne, og de beder dig om at gøre det. Det er vigtigt at du stritter imod og gør det du vil.

Jeg er her ikke for at fortælle hvad du skal gøre. Jeg er ikke din personlige guide til hvordan du skal løse dine problemer. Jeg er derimod ham der fortæller dig hvad du kan og bør gøre. Grav ned og find det, du søger, og som jeg oprigtigt mener at du skal finde. Jeg siger ikke du finder det. Jeg siger ikke at du overhovedet søger det. Jeg siger at du bør finde det, hvis du kan, og hvis du tror du kan.

Måske er det noget du støder på, måske er det noget der finder dig. Måske finder du det aldrig, og det vil live inde i dig, hvor det også vil dø sammen med dig. Det kan løfte dig, det kan kvæle dig, men det kan også befri dig - se det bagfra, fra en anden vinkel, et helt andet perspektiv. Hvis du ser det, så fang det, og lad være med at give slip - det kan give dig alt i verden, og du vil ikke fortryde det. 

Hvis du gør det, så kan du vinde.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.