Giluc's blog
12-07-2010 - 14:24

Chokolademorgenmad er det bedste

Ja nu var der jo så mange der syntes, at jeg var ekstremt mærkelig og underlig. Så nu vil jeg da lige vise at jeg sagtens kan snakke om noget normalt - chokolademorgenmad forhelvede!

Chokolademorgenmad er noget af det (hvis ikke det) bedste i hele verdenen. Det er så klamt og usundt, at det er helt ulækkert at tænke på, at man sidder og spiser chokolade med mælk til morgenmad - men forhelvede hvor smager det godt. Herfra må favoritten være Coco Pops, og det skal absolut være Coco Pops, ikke et eller andet ripoff. Kun Kellogg's kan finde ud af at gøre dem tilpas sprøde og luftige, modsat så mange andre konkurrenter, hvor de slet ikke knaser på samme måde.

Det mest ulækre indenfor chokolademorgenmad er nu nok Nougat Pillows. Nougat Pillows er forvoksede Havre Fras tilsat kakao, og med Nutella indeni. Det lyder ulækkert, og det er det i bund og grund også - men igen, forhelvede hvor smager det godt. Jeg vil dog til hver en tid foretrække Coco Pops.

Hvis du har nogle Rice Krispies, eller en hvilken som helst anden morgenmad for den sags skyld (bare ikke lige Guld Korn, det smager ikke så pokkers godt), så prøv at putte Nesquick kakaopulver på, ligesom du måske normalt ville strø sukker over (noget jeg ikke gør). Tro mig, det smager fucking godt.

Det siges at morgenmad er dagens vigtigste måltid - så en ordentlig energibombe i form af en masse dejlig chokolade, må da være det bedste.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.