Giluc's blog
12-07-2010 - 02:18

Gå mod strømmen og bliv en dræbermaskine

Ser du, det handler om at have mod. Du skal have styrke, mod, og fucking råstyrke. Jeg snakker ikke om de der store luftballons-agtige muskler. Det her er fucking ro i dit indre sind. Du skal have den mentale styrke, du skal have den!

Du hører det hver dag. Be yourself. Fuck det lort. Der er ikke nogen der er sig selv, for der er ikke nogen der har store nok kugler til at indse, at de skal have INDRE. FUCKING. RO. Snak afkølet, slap af, snup en drink, men vigtigst af alt: glem nu forhelvede ikke hvem du er. For hvem du er, er hvem du er, og ikke hvem han eller hun er.

Du er dig. Du kan ikke lave om på det, men stop med at sige til dig selv, at du er dig selv. For det er du ikke. Det kan du ikke blive. Fra spæd er du en klump fugtig ler. Dine omgivelser former dig præcist som de har lyst, og du kan ikke gøre en fucking skid. Når du bliver sat i ovnen kan du ikke andet end at se på, men når du er solid bagefter, så har du et valg.

Du kan stå til pynt, blive fyldt op med vand og få en buket blomster stukket ned i din hals. Det er sådan du er, det er sådan jeg er. Den nemme løsning vil være at vælte. Vælt ned på gulvet, og slå dig selv i stykker. Hvis du gør det, så dør du. Men du er fri. Du har verdenen for dine hænder, men ingen måder at benytte den på. Verdenen har haft dig i sin hule hånd, nu har du den i din. Men du kan ikke gøre noget, og hold kæft hvor er det ærgeligt.

Hvis du virkelig vil gøre noget, så prøv at flyde med strømmen. Lad være med at tænke over alt muligt lort, hvem du er, hvorfor du eksisterer, og hvad du vil gøre. Vær glad, få trænet det fucking selvværd ved at smile lidt, og hvis noget flyder mod dig, så gå mod det. Hvis du har en kniv i hånden og din modstander har en kniv i hånden, så gå mod ham. Se hvad du kan gøre ved det.

Du kan ikke flyde med strømmen, men du kan prøve. Og prøve skal du. For hvis du bilder dig selv ind, at du er dig selv, så har du et fucking problem. Problemer stinker.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.