Giluc's blog
06-07-2010 - 18:24

Elsk (med) din samlede Gamerscore

Det er kanon at blære sig. Hvad end man blærer sig med, så giver det som oftest respekt og anerkendelse. Der er fandme ikke meget federe, end den fornemmelse det giver når man står sammen med gutterne og ved at man er den der har den højeste Gamerscore, eller har nakket mest pels - hver sin smag.

Det kan være de der små ting, der tilsammen udgør noget stort, og dermed noget du kan blære dig med, der er helt i top. Jeg er sgu helt ligeglad med, hvordan du har fået fat i din dejligt høje Gamerscore, det at du har den, og at den er superhøj, er det vigtigste.

Gamerscore er for nogen en drivningsfaktor der betyder lige så meget som selve det at låse op for de enkelte achievements. Tag f.eks. last.fm. Der skal da ikke herske nogen tvivl om, at jeg ville høre mindre musik, hvis ikke skidtet kom op på den side - det, at andre kan se hvad man har opnået, er noget som mange finder fascinerende, der i blandt mig.

Og ja ja, nu kigger du på min Gamerscore og tænker, at det kan han da ikke mene seriøst. Men nu skal du bare høre, kammerat: Hold din kæft og spis dine grøntsager, så du kan blive stor og stærk - ligesom dem der har 1000 mere Gamerscore end dig.

Du har måske købt Avatar: The Last Airbender - The Burning Earth og dermed låst op for tre ekstremt nemme achievements, og fået hevet en fin klat Gamerscore med hjem. Hvad er der galt i det? Det fik løftet dit selvværd en smule op, ikke sandt? Det er helt fint hvis du har lyst til at gå efter de superhårde achievements, og kun vil gøre det på en "retfærdig og sandfærdig" måde - men kan du forhelvede så ikke være ligeglad med hvordan resten af verdenen (eller noget af den, i det mindste) gør det?!

Hvis du har lyst til at smække dine kugler op på bordet og sige "VÆRSGO. Gi' mig så min medalje for faen!", så er det måden du ruller på, champ. Misforstå mig nu ikke, jeg respekterer andre folks meninger, det gør jeg fandme, men det sker nu engang at jeg alligevel gerne vil prøve at modbevise en påstand, hvis jeg er uenig. Og det her er en af dem.


Spis så de grøntsager, forhelvede.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.