Gamemakerman's blog
15-06-2011 - 04:24

Palm Island - Dag 1

Har endeligt fået købt mig en iPad 2 som jeg gerne ville bruge til at lege med UDK på som min hoved platform. Dette lille projekt jeg er gået i gang med har jeg passende valgt at kalde "Palm Island" og det skal fungere som et indlæringsprojekt til hvordan jeg bedst muligt laver og optimere indhold så det kan afvikles på en iPad 2 og eventuelt iPhone 4/iPad 1.

Selve projektet er ganske enkelt, lav en lille ø med en palme ude midt i ingenting. Som det første tænkte jeg at det ville være det bedste hvis jeg opsatte mit interaktive miljø først, altså øen man kan gå rundt på. Det eneste standard materiale fra UDK der er brugt er den gennemsigtige vand tekstur som der selvfølgeligt skal skiftes ud.

Skabelsen af skydomes (himlen) har altid været et område jeg har været meget usikker omkring hvordan fungerede, men synes det første forsøg blev okay og nok kommer til at se lidt bedre ud når jeg får mine "3D" skyer til at fungere på iPad.

Synes det blev en ok start for en dags eksperimentering, jeg regner med at jeg nok vil følge op på projektet når jeg arbejder på det andre dage, dog vil jeg kun tælle dage med hvor der faktisk arbejdes på det, altså vil næste post nok hedde "Palm Island - Dag 2".

Billederne er taget hvor det afvikles på iPad 2, for at se et billede i stor størrelse skal man bare klikke på det.
















Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her