Gamemakerman's blog
10-12-2009 - 16:04

VidZone, nu i Danmark!Så landede VidZone endeligt i Danmark og jeg er ganske imponeret over servicen so far. VidZone er en service der tillader visning af en masse musikvideoer på PlayStation 3, helt kvit og frit. Servicen drives af reklamer for diverse ting og man skal kun selv tænke på at installere programmet på sin PlayStation 3, dog så kan dette program ikke findes på det danske PSN endnu.

Videokvaliteten er helt okay, det er for det meste lige under DVD kvalitet, men kan fint vises og tillader meget et meget hurtig stabilt stream. Netop hastigheden er programmets helt store force, da ens video starter meget kort tid efter man har valgt den, dog så er der enkelte videoer hvor den kan finde på at hænge lidt.Lydkvaliteten er virkelig god og udvalget er overraskende stort, taget i betragtning af at det hele er gratis. Der er mange store kunstere såsom U2,Micheal Jackson, Metallica, The Killers, Blink-182 og et væld af andre bands. Man kan søge efter sange og sætte disse på playlists, hvilket kan være en lidt kluntet affære, men så snart man har sat sig ind i det, er det ikke så slemt.

Ejer man en PlatStation 3, så kan det klart anbefales at hente dette program, da det jo er god musik til den bedste pris - gratis.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her