Gamemakerman's blog
20-07-2008 - 23:12

Ravi, O RLY # Del. 1

Nu skete der lige noget ret sjovt her til aften og undrer mig stadigvæk over om det er rigtigt. Nintendo afholdte i tirsdags deres noget omtalte pressekonference og der blev spillet WiiMusic så vist frem for første gang. Med til præsentationen havde de DJ Ravidrums som fremviste hvordan trommerne ville fungere i spillet.

Der er efterfølgende blevet lavet mange parodier på hans optræden ved deres event og lavede derfor min egen lille parodi:


Videoen er lavet over min oprindelige gif animation:


Det sjove kommer så i at jeg her til aften får en besked i min Youtube inbox som skulle være fra selveste Ravi himself og at han skulle være vild med det arbejde jeg har gjort med den lille animation. Han vil have jeg skal kontakte ham via en mail han sendte med i beskeden og sjovt nok så virker det hele til at være rigtigt nok.

Youtube kontoen har en del videoer fra hans firma RaviDrums, samt kontoen stammer helt tilbage fra 2006, så sandsynligheden for at der er en joker på spil er ret lille. Emailen virker også til at være helt rigtig, så jeg sidder virkeligt overrasket her.

Ret sjovt hvis det viser sig at være Ravi selv og meget sjovt hvor langt en lille ide i såfald kan komme.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her