Gamemakerman's blog
02-02-2008 - 03:20

Playstation 3 in da houseSå fik jeg endeligt taget mig sammen til at få mig en Playstation 3. Fik Uncharted og SingStar med til den, dog så vil jeg ikke spille mere end starten af Uncharted før jeg får mit HDMI kabel. Netop det at der ikke er et HDMI eller coposite/component kabel med i pakken er utroligt uforståligt overfor mig, når det netop er en af salgspunkterne på Playstation 3.

Controlleren er ok, men den vejer alt alt alt for lidt og de 2 analog styrpinde sidder stadigvæk alt for tæt på hinanden. Den har gode knapper og fungerer upåklageligt, men selve ledningen til opladning er alt for kort. Den er utrolig stille og det er super dejligt, hvis man tager Xbox 360 i betragtning.SingStar er super fedt på Playstation 3 og det er nok den bedste udgave jeg har prøvet af serien til dato. Introduktionen af SingStore er gjort i vældig god stil og det er skræmmende let at betale for sine sange, selvom man vil købe en del af gangen. Der er en del gode sange på servicen nu og vi må håbe at Sony kan levere flere sange til servicen.

Sange jeg har købt:

Europe - Final Countdown
Depeche Mode - Enjoy the Silence
The Fray - How To Save a Life
Men at Work - Down Under
Nena - 99 Red Ballons (Den tyske udgave mangler så grusomt)

Desværre er videoen til disse sange kun i SD format, modsat de HD videoer som de andre har. Mikrofonerne er også i super god kvalitet, bedre end den indkluderet i Rock Band.Fik spillet lidt Uncharted: Drakes Fortune og wow hvor er det spil flot. Der er ikke mange spil der kommer ved siden af Uncharted på både præsentationen, såvel som det tekniske. Fik ikke spillet meget, så der er en del mere at glæde sig til, men det var mere grafikken som var rigtig god. Glæder mig til at jeg finder et fordømt HDMI kabel, så jeg kan spille Uncharted.Alle billederne brugt i dette indlæg stammer fra min egen Playstation 3.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her