Gamemakerman's blog
03-12-2007 - 19:25

Hot Blog 6#: Encore

Så er vi ved at være ved afslutningen på denne omgang Hot Blog, men først skal vi lige have de få spørgsmål jeg fik, besvaret:

Q: VilhelmNielsen
Har du ikke nogen du kan spille med? Det er vist sådan spillet skal spilles.

A: Me
Jo selvfølgeligt har jeg det, du spørger vel nok fordi at jeg kun spiller som en person i mine videoer. Den simple grund til dette er blot fordi at jeg ikke vil ruinere oplevelsen med at sætte det hele op og spille i SD opløsninger, for at optage. Spillet er super sjovt i multiplayer, vi var en 5 personer som spillede det hele fredag aften, hvilket var super sjovt.

Jeg havde desværre ikke nogen USB Hub der virkede, men det har jeg nu og jeg regner med at vi skal have en full band aften her på fredag, hvilket jeg ser meget frem til. Det er dog ubeskriveligt sjovt at spille sammen med sine venner i stuen, da man kan redde hinanden hvis en person fejler, fyre bonuserne af på en gang for højere combo og stemningen er helt ubeskrivelig fantastisk.Q: Partyboy
Lidt stort spørgsmål.
- Hvad føles fedest? - Trommer, Guitar, Bas osv.

A: Me
Det er et stort spørgsmål, men i den rækkefølge som jeg helst vil spille er som følger:

Trommer
Mikrofon
Guitar
Bass

Bass og Guitar ligger dog meget tæt på hinanden, men grunden til at de ligger der har mest noget at gøre med at jeg allerede har spillet det meget i Guitar Hero. Trommerne er super seje og en stor udfordring at lære, men det samme var Guitaren jo også i sin tid. Jeg kan også godt lide Mikrofonen da det modsat SingStar, faktisk føles sjovt at synge her da der er lidt mere interaktion såsom bonus og samarbejdet med dine bandmedlemmer.

Q: klingaa
til D3 var noget mærkelig med spillet med at man kun kunne ramme tonerne hvis man ramte dem lige før linjen. er det problem fikset hos dig? altså at spillets tonerne skal rammes på linjen ligesom guitar hero 3

A: Me
Jeg har slet ikke haft det problem her, det føles som om jeg rammer på linjen og ikke før. Jeg vil tro at i har spillet på et system der ikke var kalibreret med skærmens/højtalernes forsinkelse, hvilket resulterer i den ikke helt passende timing.Q: Carsten O
Måske du kan sige noget mere generelt om, hvordan spillet spiller? Videoer giver selvfølgelig et indtryk, men det siger ikke særlig meget om din egen oplevelse med Rock Band. Hvad synes du om det? Og er det pengene værd?

A: Me
Min egen oplevelse med spillet har været utrolig positiv. Det er det bedste multiplayerspil jeg nogensinde har prøvet og den følelse som det giver når man sammen banker sangen fuldkommen, er fuldstændig unik. Som singleplayer spil er Guitar delen ikke så specielt sjov på grund af at det basalt er Guitar Hero med andre sange, hvilket også gælder for bass delen. Guitar delen er også utroligt let i denne omgang, en expert sang svarer ca. til hard i Guitar Hero 2.

Trommerne har jeg spillet meget selv på, da det er sjovt at øve sig på at spille på dem, samt at det virkeligt er hårdt at spille på dem i længere tid af gangen. Jeg kan også godt lide at synge med mikrofonen, da den ellers ligger på bordet og griner af mig :)

Jeg er så utrolig glad for at jeg har brugt pengene på at købe det vidunderlige spil som efter min mening er en kæmpe revolution indenfor hvordan man kan lave et multiplayer spil. Er der en titel som man virkeligt bare ikke må gå glip af i 2008, så er det uden tvivl Rock Band.Som et godt band så skal der også være et ekstranummer:


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her