Gamemakerman's blog
01-12-2007 - 01:53

Hot Blog 3#: Impressions

Så er der blevet spillet Rock Band hele dagen lang og det er på tide at poste mine impressions af spillet. Det tog ca. 30 minutter at pakke hele sættet ud og komme i gang med at spille, hvoraf det var trommerne som tog det meste af tiden.

Det er ligetil og nemt at sætte op, men man vil uden tvivl blive overrasket over hvor meget der egentligt skal pakkes ud. Skar mig også lige godt i fingeren, i min iver for at prøve spillet.Det første man opdager når man er i gang med at pakke ud er en Mikrofon med Rock Band logo på. Mikrofonen er utrolig solidt bygget og har en dejlig lang ledning som også har en vældig god lydkvalitet. Den er god at holde ved og kan også bruges på ens pc uden at der skal installeres drivers. Det er dog meget svært at ramme de præcise toner, men det er mere et spørgsmål om at kunne justere tonerne ordentligt.

Det næste som man støder på er den helt nye Stratocaster guitar som ved første øjenkast ligner den rigtige ting. Den er utrolig godt lavet og føles så absolut ikke billig (eller som noget vi har set i Guitar Hero serien).Selvom byggekvaliteten er i topklasse så har den dog adskillige problemer som desværre sætter den utrolig meget tilbage. Et stort problem er den medfølgende rem som simpelthen af alt for kort til at man kan holde ordentligt på guitaren, hvilket betød at jeg måtte skifte den ud med den jeg fik med til min Guitar Hero 2 X-Plore guitar.

Efter problemet med remmen er knapperne det næste store problem da man simpelthen ikke har nogen følelse over hvilke knapper ens fingre er på, hvilket gør at man simpelthen ikke kan spille optimalt. Ledningen sidder også utrolig dårlig for folk som spiller venstrehåndet såsom mig, hvilket kommer meget i vejen.

Strumbaren er dog utrolig god og resten af guitaren fungerer upåklageligt. Guitar delen er dog blevet alt for nem på expert, da det mere føles som hard hvis man skal sammenligne med Guitar Hero.Trommerne er så absolut spillets højdepunkt, til trods for at de er noget underlige at samle. Det føles virkeligt godt at spille på dem og man kommer hurtigt ind i rytmen. Til trods for at jeg aldrig har spillet på trommer, så begyndte det hele at føles meget naturligt, i løbet af meget kort tid.

Havde nogle venner på besøg og Rock Band dominerede hurtigt det hele. Sammenspillet imellem de forskellige instrumenter er utrolig velfungerende og det er en utrolig unik følelse man får når alle klarer sig godt. Det fungerer så sygeligt godt som et partyspil, der er ingen oplevelse som kan komme tæt det som Rock Band leverer.

Et utroligt spil som jeg kunne forklare mere om, men det må vente til jeg har spillet lidt mere.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her