Gamemakerman's blog
07-10-2007 - 23:02

GoTY?Lad mig starte med at sige at jeg er en stor Half-Life nørd og har altid været det. Glem Halo 3, Bioshock og de utallige andre FPS spil der udkommer i år, for Half-Life er endnu engang tilbage for at tage tronen igen.

Dagen er den 16. november 2004, dagen som alle Half-Life nørder har ventet på. Dagen som kan få en til at sige "meh" til Halo 2 som udkom ugen før, da det jo er tid til at kunne spille Half-Life 2. Half-Life 2 får utrolige positive anmeldelser og sammen med det oprindelige Halo, det syvende bedst anmeldte spil i verden.

Half-Life 2 bliver definitionen klassiker med det samme og den dag idag har undertegnet spillet det igennem 6 gange, til trods for at det er et noget langt spil. Den syvende gang venter lige for døren, da Half-Life 2 udkommer på onsdag, igen.The Orange Box er navnet på Valves nyeste påfund som ikke blot er et røverkøb, men også et af de få spil som vender op og ned på hvordan vi ser på FPS spil. The Orange Box består af 5 spil og du skal ikke betale for 5 spil, men dermod for 1 spil, altså tag 5, betal for 1.

Det første spil er en opdateret udgave af det altid klassiske Half-Life 2, som jo skal spilles igennem igen. Det andet spil er en opdateret udgave af Episode One, som fortæller historien fra hvor Half-Life 2 slap. Episode One er det nok svageste Half-Life spil, men på ingen måde dårligt.Nu hvor vi har disket op med 2 gamle spil, så er det på tide at kigge på alt det nye, som der jo også er med i The Orange Box. Når man er færdig og slut med Episode One så skal man i gang med Episode Two, da dette er fortællingen som skal drive serien videre igen.

Episode Two er meget anderledes end Episode One og Half-Life 2, da til trods for at du har de samme våben, så er det i nogle radikalt anderledes omgivelser end før. Gordon og Alyx er taget på picnic i skovene udenfor City 17.

Episke slag imod combine soldater i skovene, et besøg ned i den dystre verden som antlion fjenderne lever i og ikke mindst de store afsløringer om Gman, er alle ting som står for skud. Episode Two ser ud til at blive den værdige efterfølger Episode One ikke kunne leve op til.Dengang hvor Half-Life kom ud, kom der også et mod som hed Team Fortress. Mens at hele Counter-Strike bølgen rasede rundt omkring i verden, begyndte jeg at spille dette Team Fortress og blev noget af en nørd til det.

Til trods for at Team Fortress var en ultimativ fed oplevelse, så spillede folk det bare ikke, da Counter-Strike dominerede markedet. Med en masse års venten på Team Fortress 2 som aldrig udkom, så virkede det hele tabt. På fredag går det dog løs igen, da Team Fortress 2 er tilbage og så ser man mig ikke online i Halo 3, lige med det samme.Den sidste spil som man får med i The Orange Box er spillet Portal. Portal er den helt store nye som skal vende op og ned på hvordan man ser på FPS titler, da du skal tænke logisk, for at kunne vinde.

I Portal bliver du udstyret med en ting som kan lave portaler man kan smide ting igennem. Du skal komme igennem baner ved at finde løsningen og udføre udfordringen. Det lyder simpelt, men som så mange andre spil, er det svært at mestre.

The Orange Box tegner til at blive et rigtigt røverkøb og jeg glæder mig til at lægge arm med spillet om et par dage.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her