Gamemakerman's blog
12-12-2006 - 19:50

Superman og Japansk Import

 

Så kom anmelder eksemplaret af Superman ind af postkassen og spillet er til stor overraskelse, faktisk ret godt.

Manden af stål er tilbage og det er til trods for at det er på spilform. EA har stået for opgaven om at skulle lave et spil baseret på Superman og faktisk har de ramt meget godt. Styringen er solid og virker ret godt, men det helt store plus kommer i hvad Superman han kan. Du kan skyde med laser, varme og kulde, men du kan også flyve. Netop den måde flyvningen er lavet på virker enormt godt og det er impronerende at skulle suse igennem det digitale Metropolis.

Forvent en stor anmeldelse snart.

Import hjørnet: 

Så er mit Blue Dragon afsendt fra Play-Asia og ud fra det jeg kan læse på nettet så lader det til at Blue Dragon er blandt de mest impronerende RPG oplevelser i år. Personligt glæder jeg mig meget til at modtage dette spil kort før Jul så jeg har noget at få tiden til at gå med, men der vil også komme et preview ud af det, som så kan læses her på siden.

Det andet spil der kommer med mit Blue Dragon, er Bullet Witch som jeg også ser lidt frem til, spillet kostede nemligt kun 30$ og derfor tog jeg det med i forsendelsen. Forvent også et preview af dette til omkring nytår. 

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her