Gamemakerman's blog
01-09-2007 - 01:07

Logitech Harmony 525 og King Kong

Nu fik jeg endeligt købt mig en ny fjernbetjeningog det blev en Logitech Harmony 525. Den kommer i en rigtig dum plastic indpakning som er næten umulig at få pakket op, men når man kommer ind til selve pakken er der en solid fjernbetjening at finde. Der er 1 stk fjernbetjening, 8 batterier, driver cd, manualer og da det var en lidt ældre pakning, var der også filmen King Kong at finde.

Fjernbetjeningen føles meget solid og god at have i hånden, da den har en ganske god vægt. Den bliver også belyst med blåt lys og har en skærm på toppen, hvilket er ganske anvendeligt. Til trods for at mange anmeldelser har sagt at den var svær at sætte op, så fik jeg det hele oppe at køre på ca 15 min. Jeg kan styre min Xbox 360, Logitech Z-5500 og Mirai TV fra den, hvilket er en fryd.

Det er utroligt let at skifte imellem de forskellige enheder og den understøtter stort set alle udbredte fabrikører af A/V udstyr som er styret af en almindelig fjernbetjening. Alt i alt virker det som et super køb og er endeligt fri for at skulle baske igennem besværet med at skifte imellem fjernbetjeningerne.

Da King Kong jo som sagt var med i pakken skulle den da ses og jeg er improneret over den visuelle kvalitet af denne DVD. Opskaleringsmulighederne som Xbox 360 tilbyder via VGA gør virkeligt filmen værd at se, da det ligner HD kvalitet. Se evt billedet jeg tog for eksempel af den ekstremt gode visuelle præsentation.


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her