Gamemakerman's blog
07-12-2006 - 11:33

Arcade dage

 

Roboblitz

Så kom Roboblitz på Xbox Live Arcade i går og det er skam blevet købt til den lidt høje pris af 1200 point (ca. 100 kr). Wow er det eneste jeg kan sige, spillet er virkeligt godt og veludført, grafikken er bedre end de fleste rigtige Xbox 360 spil og gameplayet virker frisk pga fysikkens indflydelse på spillet.

 

Blitz er landet på live!

Netop fysikken gør Roboblitz til en forfriskende oplevelse da alting er styret af fysikken. Blitz's kugle som han kører rundt på er ifølge skaberne selv kun styret af fysikken, alså ingen animationer. Du kan også slå bad guys ned med nogle sjove angreb og forskellige våben. Spillet har dog fejl i form af at lyden kan finde på at hakke og Blitz kan sidde fast, men ellers er spillet rigtigt sjovt, kan varmt anbefales af mig da spillet ikke føles som Arcade, men derimod som en rigtig platformer/action spil eller hvad det nu er :)

Lumines Live

Lumines var titlen som jeg altid har forbundet med PSP da gameplayet er super godt og spillet føles helt unikt. Da jeg hørte at det var på vej til Xbox Live Arcade kunne jeg selfølgeligt ikke lade være med at skrige ud i jubel. Så er spillet købt, men til stor overraskelse så får man for sine 1200 point, kun nogle småting såsom et par skins + andet. SVINERI, sådan tænkte jeg, men så igen, spillet her er også ufatteligt indlevende, så jeg købe base pakken til 800 point mere.

 

Lumines Live!

 

Spillet er som jeg kender det og jeg elsker det, men det at man ikke får hele spillet for sine penge er fandme for dårligt, men jeg vil alligevel købe det da jeg elsker Lumines, men mon ikke vi ser et par gode kloner af det via XNA.

Small Arms

Hvad er Small Arms lige for et spil? Du ser det fra siden af, meget ala Super Smash Bros, men så har du et arsenal af våben til rådighed og de mest skøre personer. Spillet er rimeligt sjovt i singleplayer, men den mode er alt for kort og kedeligt, men underholdningen er enorm online

Grafikken i Small Arms formår også at impronere, da den visuelle stil er meget gennemført og artistisk er spillet meget godt. Det er dog det meget hurtige gameplay der  holder en ved spillet. Det er uden tvivl et af de bedste spil på Arcade i øjeblikket og prisen på 800 point er meget fair.

Zuma

Da jeg havde 800 point til rest på min konto købte jeg Zuma, spillet er ret sjovt og udfordrende, en perfekt lille time killer, men desværre er der ikke nok at finde i Xbox Live Arcade versionen udover achievements, i forhold til de efterhånden mange gratis kloner der findes af det.

 

Zuma!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her