Gamemakerman's blog
14-11-2006 - 19:46

Viva Pinata!

Personligt har Rare givet mig nogle af de bedste oplevelser nogensinde når det kommer til spil og deres titler til Xbox siden at Microsoft købte dem, har væretmindre gode. Nu er deres seneste skud på stammen parat og Rare er endnu engang tilbage i deres overlegne stil der viser hvorfor de er blandt de bedste i branchen.

Viva Pinata, sådan lyden titlen på Rares seneste spil som er baseret på en tegneserie af samme navn. Spillet er dog ikke en latterlig platformer, men derimod et strategi spil hvor man skal bygge sig en have og lokke såkaldte Pinatas til. Du starter ud med at tiltrække små orme lignende dyr til som så vil tiltrække andre dyr osv, men din have vil også tiltrække dyrene efter hvad der er i den.

Selve spillet virker overraskende og hele ideen med at skulle bygge en have er virkelig fængende, da Rare har ramt hele conceptet spot on. Det er sjovt at indrette sin have som man gerne vil have den til at se ud og der er meget god humor med i spillet. Spillet virker måske som det ultimative børnespil og ja det er det nok også, men for at rigtigt kunne få en stor have op så kræver det alligevel lidt overblik.

Personlig er jeg helt vild med Viva Pinata og jeg mener at det er et af de bedste spil der nogensinde er kommet ud af Rare. Se frem til en stor anmeldelse engang i den ikke alt for fjerne fremtid.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her