Furious JT's blog
06-09-2007 - 14:37

ADVARSEL!

Jeg var alene hjemme iaftes da min kæreste var på kursus.

Jeg hentede derfor en film i Blockbuster efter arbejde. Fandt en premiere film ved navn Incubus. Den så da ok scary ud sådan ved første blik. Så at Tara Reid var med, men til trods for det lejede jeg filmen.

Jeg ventede med at smække filmen på til det blev mørkt, for at få den rigtige stemning. Jeg satte mig i sofaen med min pizza og cola. Skruede op for surround anlægget, og så var jeg klar.

Filmen ligger ud med et skuespil der ikke når Saw 1 til sokkeholderne, men jeg lod mig ikke slå ud. Den skulle jo lige igang.

Et styk henne i filmen finder man ud af at filmens badguy har bidt tungen af sig selv da han var barn. Han snakker dog ganske ubesværet i slutningen af filmen. Nåh ja en fejl skal der være plads til.

En af filmens "hovedpersoner" bliver besat midt i filmen. Han bider tungen af sig selv. Kort efter snakker han også som lotte heise med mund diarre. DET KAN MAN IKKE UDEN TUNGE!!

Det hele går bare galt i filmen. Da den var slut sad jeg lidt og tudede for mig selv. Jeg havde spildt min alene-aften på sådan en omgang crap. Overvejede at sagsøge blokbuster for at udleje sådan en film, men droppede tanken.

Filmens plot.... tjah som ræven sagde efter den hoppede på storken. DET VAKLER AF HELVEDE TIL! Det holder jo slet ikke. Lad nu være med at lave sådan nogle lortefilm.

Jeg slog filmen op på imdb.com. 3.2/10. Det kan jeg jo kun være enig i. Det værste er dog at der er 634 personer der har stemt. WHAAAT, er der så mange der har set den film udover mig. Nå, men jeg er i det mindste ikke alene om den dårlige oplevelse. Det fik humøret lidt op.

Undrer mig også over at der på imdb står at produktionsåret er 2005, men filmen er ny i blockbuster. Det var åbenbart ikke meningen at denne lortefilm skulle ind i landet, men der er sikkert en eller anden lille filmgnom der har presset på, og fået filmen til landet.

Nu er I advaret! Lej/køb ikke denne film. Gør I det alligevel så er I selv ude om det. You'll be scared for life. I know I am.

05-09-2007 - 11:28

Arh fast arbejde

I fredags udløb min prøvetid her på jobbet. SKØØNT.

Har ikke haft fast arbejde siden min elevtid, så det er sq dejligt at være sikret, og vide hvad man skal lave de næste mange år.

Var til samtale med chefen og han sagde at selvfølgelig skulle jeg da blive her på jobbet. Han gav mig ret i at det var for dårligt han ikke havde sagt det noget før, men sagde så at han gik ud fra jeg vidste jeg fik lov at blive når nu alt gik så godt som det gør. Gad ikke til at tage en diskution op med ham. Jeg var bare glad for at få lov til at blive.

Desuden nævnte han også en betydelig lønforhøjelse til januar når jeg starter på kursus. Kurset bliver hver mandag i et halvt år og ligger i abejdstiden. Der hører kun lidt lektier til, så det bliver ikke det store problem.

Hvem havde troet man kunne blive så glad for at få lov til at arbejde hehe...

Følg Xboxlife her