Furious JT's blog
31-08-2007 - 09:18

Weekenden er ødelagt.

Havde glædet mig meget til den kommende weekend, men fik lige at vide af kæresten i forgårs at vi skal ned til hendes familie i Struer. (vi bor i Aalborg)

Dvs. at vi skal derned efter arbejde i dag og kommer først hjem sent lørdag aften. Det var jo så den weekend.

Jeg er ellers kommet godt i gang med Bioshock, og trode jeg skulle gå igennem spillet i løbet af weekenden, men nej.

Hifiklubben kommer med nyt katalog lørdag. Det har jeg ventet på i et halvt år, da deres nye denon surround recieveres er der i.

Regner med at købe en Denon 3808 surround-reciever, som kan dekode alle de nye lydformater. Der er dog ikke kommet en hd-afspiller der kan outputte hd-lyd, de dekoder den selv. Men da jeg endnu ikke har købt en blu-ray afspiller, så venter ejg på der kommer en der kan outputte alle de nye lydformatter til surround-recievere, og så er der dømt ægte biograf lyd i stuen.

Læste i på gear.dk at DTS-HD er på vej, og det er samme lyd der bliver brugt i biografer. Så det bliver helt sikkert spændende når filmene kommer med dette lydformat.

Det ville heller ikke være helt dårligt, hvis xbox-spil kom til at understøtte de nye lydformater, men det er der vist ikke plads til på en dvdskive.

Viser det sig at ps3 spillende begynder at understøtte det, så må jeg have mig sådan en, da det uden tvivl bliver breath taking, at spille med sådan en lydkvalitet.

Så fremtidige køb står bla. på. Ny surround reciver, 2007
                                            Blu-ray afspiller, 2008
                                            En HD-dvd afspiller istedet for xbox-addon, 2008
                                            Subwoofer, 2008
                                            FullHD Projekter + lærred. 2008-2009
                                           
         
30-08-2007 - 11:27

Nu blev jeg nød til lave en blog.

Efter lidt diskuteren i Zexmorf's blog, har jeg nu valgt at oprette min egen, hvor jeg kan ytre mine meninger:)

Dette indlæg kommer til at handle lidt om den nye Elite kontra Premium.
Der er åbenbart en del herinde der ikke forstår, hvorfor nogle af os vælger eliten fremfor premium. Jeg vil her kaste lys over, hvorfor jeg valgte at bytte min prmium til en elite.

Jeg købte min første xbox360 på launch dagen i dec. 2005. Jeg var da meget begejstret for den og de spil der udkom til den.

Ca. 1 måned efter købet begyndte den at fryse i diverse spil. Så måtte den en tur indtil MS.
Fik en splinterny tilbage, som umiddelbart virkede fint. Der gik et par måneder og så begyndte den at skabe sig. Jeg sendte den til MS og fik den samme maskine tilbage, og der var stadig problemer med den.

Så blev jeg lidt muggen og gik ind til ebgames og forlangte en ny maskine. Det fik jeg så. Fik den sat til derhjemme og den virker ikke. Ind til Ebgames igen, fik en ny igen, og den virkede perfekt. Har haft den lige siden og der har ikke være problemer med den. Det var i april 2006.

Da jeg opdagede Ebgame's tilbud, med at man kan bytte sin premium sammen med 5 spil + 99kr, så kan man få en Elite.

Jeg var da ikke 1 sekund i tvivl om at den måtte jeg da bare have. Jeg har jo haft min premium siden april 2006, dvs en pænt gammel model. Og den larmede som ind i helvede. Min controller var også ved at være pænt slidt og trængte til udskiftning. Desuden har jeg et 46" fullHD tv, som desværre kun modtager 1080p via hdmi, og premiumen har jo ikke hdmi!

Så jeg har nu en elite, som jeg synes jeg fik billigt i og med jeg byttede fem gamle spil som jeg aldrig spillede alligevel, og gav så 99kr og fik en ny xbox. Det synes jeg var en go deal:)

Jeg har nu en meget mindre larmende xbox, samt jeg kan afvikle hd-film og spil i 1080p. Den nye controller er jo en drøm at bruge ift den gamle slidte.

DERFOR valgte jeg at bytte min gamle premium til en ny elite. 

Hvis jeg som ny køber skulle ud og have mig en xbox360 og jeg "kun" havde et 32" tv eller mindre, så ville jeg da uden tvivl vælge at købe en premium! Det skal der ikke være tvivl om. Derfor synes jeg altså IKKE at eliten er meget bedre end premiumen. 

Priser: Ny premium koster 2.299kr og en elite koster 3.200kr.

Når nu falcon kommer, så vil jeg da også skyde på at man får LIDT mere for sin elite end for en premium i en byttehandel i ebgames. 

Er I uenige så skriv endelig. Skriv også gerne hvorfor I har valgt en elite.

 

Følg Xboxlife her