Furious JT's blog
30-08-2007 - 11:27

Nu blev jeg nød til lave en blog.

Efter lidt diskuteren i Zexmorf's blog, har jeg nu valgt at oprette min egen, hvor jeg kan ytre mine meninger:)

Dette indlæg kommer til at handle lidt om den nye Elite kontra Premium.
Der er åbenbart en del herinde der ikke forstår, hvorfor nogle af os vælger eliten fremfor premium. Jeg vil her kaste lys over, hvorfor jeg valgte at bytte min prmium til en elite.

Jeg købte min første xbox360 på launch dagen i dec. 2005. Jeg var da meget begejstret for den og de spil der udkom til den.

Ca. 1 måned efter købet begyndte den at fryse i diverse spil. Så måtte den en tur indtil MS.
Fik en splinterny tilbage, som umiddelbart virkede fint. Der gik et par måneder og så begyndte den at skabe sig. Jeg sendte den til MS og fik den samme maskine tilbage, og der var stadig problemer med den.

Så blev jeg lidt muggen og gik ind til ebgames og forlangte en ny maskine. Det fik jeg så. Fik den sat til derhjemme og den virker ikke. Ind til Ebgames igen, fik en ny igen, og den virkede perfekt. Har haft den lige siden og der har ikke være problemer med den. Det var i april 2006.

Da jeg opdagede Ebgame's tilbud, med at man kan bytte sin premium sammen med 5 spil + 99kr, så kan man få en Elite.

Jeg var da ikke 1 sekund i tvivl om at den måtte jeg da bare have. Jeg har jo haft min premium siden april 2006, dvs en pænt gammel model. Og den larmede som ind i helvede. Min controller var også ved at være pænt slidt og trængte til udskiftning. Desuden har jeg et 46" fullHD tv, som desværre kun modtager 1080p via hdmi, og premiumen har jo ikke hdmi!

Så jeg har nu en elite, som jeg synes jeg fik billigt i og med jeg byttede fem gamle spil som jeg aldrig spillede alligevel, og gav så 99kr og fik en ny xbox. Det synes jeg var en go deal:)

Jeg har nu en meget mindre larmende xbox, samt jeg kan afvikle hd-film og spil i 1080p. Den nye controller er jo en drøm at bruge ift den gamle slidte.

DERFOR valgte jeg at bytte min gamle premium til en ny elite. 

Hvis jeg som ny køber skulle ud og have mig en xbox360 og jeg "kun" havde et 32" tv eller mindre, så ville jeg da uden tvivl vælge at købe en premium! Det skal der ikke være tvivl om. Derfor synes jeg altså IKKE at eliten er meget bedre end premiumen. 

Priser: Ny premium koster 2.299kr og en elite koster 3.200kr.

Når nu falcon kommer, så vil jeg da også skyde på at man får LIDT mere for sin elite end for en premium i en byttehandel i ebgames. 

Er I uenige så skriv endelig. Skriv også gerne hvorfor I har valgt en elite.

 

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her